Şimdi Ara

Iphone aldım pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay önce ıphone 4s aldım beyaz renk görünüm çok hoş ancak ekran boyutu çok küçük nette güzel gezilmiyor ayrıca filmleri zevk alarak izleyemiyosu oyunlar çok sıkıcı oluyor küçü ekran diye yani diyeceksiniz ki e alırken görmedin mi ekran boyutunu küçükse neden aldın. haklısınız ancak bana iphoneyi çok övdüler yok şöyle yok böyle çok özelliği var falan ancak ben çok aşırı dikkat çeken ve çok önemli bir özellik bulamadım yani 1.700 tl para verdim insan çok özellik istiyor ancak yok onun yerine galaxy note 2 alırdım en azından ekranı güzel nette dolaşırsın film izlersin belki android markette çok oyun yok ama az oyunda yok yani sonuçta appstore de ki bütün güzel oyunlar paralı yani ıphone nin ne anlamı kaldı ya o kadar pişmanım ki satıp note 2 alasım var ama 1 ay kullandım satarken yarı fiyatına gidecek nerdeyse ona yanıyorum ben. ya ben burda derdimi söyledim belki benim bilmediğim artıları vardır ıphonenin varsa lütfen söyleyin çok kötüyüm ya o kadar parayı 3.5 inç ve hiç özelliği olmayan bir telefona verdim keşke vermeseydim ama çok geç. bana iphonede bilmediğim özellikler ne bileyim artıları falan varsa yada note 2 ye göre üstün özellikleri falan lütfen söyler misiniz şimdiden teşekkür ederim.

• Hocam ip5 alsaymissiniz keske. İp4 un ekrani cidden cok kucuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran konusunda savunulcak hiçbir yanı yok gerçekten 3.5" ekran birde en boy oranı yüzünden izlediğin filmlerin alttan üstten bant çıkması gerçekten kullanışsız hale getiriyor.4S yerine 5 alsaydın belki şuan bu konuyu açmazdın.İlk başlarda öyle geliyor insana ama 2 3 ay ios kullanıp androide geçtikden sonra kesinlikle arıosun ios u.Androidde özledğim tek şey telefon üzerinden torrentten 720p dizi inidirip izlemek iosda bunu başaramadım 4s de zaten zevk vermez ekrandan dolayı.Ayrıca 4s ekranı küçük olabilir ama nasıl hiçbir özelliği yok androidde alsan çok farklı şeyler yapmıycaksın 2 tane widget ve kaydırma hareketi özellikse birşey diyemem.
  • 4.5 inç ekran en ideali bana göre apple da büyütecek zaten ama yavaş yavaş sunuyor tabi yenilikleri ip6 da daha büyük ekran bekliyorum. İphone 5 ekranı da yetersiz ayrıca uzatmanın çok mantığı yok telefonu %99 dik kullanıyoruz genişlemesi lazım ekranın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle aynı fikirdeyim ayrıca iphone 5'in ekranınıda şahsen yeterli bulmuyorum bence cihazın 4.8 5inç'lik modelininin ayrıca satışa sunulması gerektiğini düşünüyorum her ne kadar ufak ekranı sevenler olsada bir o kadar nefret edenlerde var
  • hocam nasıl yarı fiyatı abartmayın iPhone nun fiyatı kolay kolay düşmez

• 1.700 e aldım onu satıp note 2 alabilir miyim hocam ?
    ayrıca 4s ile 5 arasında pek ekran farkı yok bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Androidden wp ye geçtim mutluyum
    10 yıl önce açıldı
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3.5 inc bence gayet güzel. Ne çok büyük ne de çok küçük. Gerçi bazen bana büyük gelebiliyor. Tabii hiç film izlemedim, izleyemedim(Wifi )

iPad mini alsaydınız daha çok işe yarardı belki de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicevicen4505

1.700 e aldım onu satıp note 2 alabilir miyim hocam ?

hocam 1400-1500 e satarsınız temiz ve çizikdizse

• İphone 4S Bence Gayet Güzel Bi Cihaz Bende Galaxy S3 Var Bende Sıkıldım Değiştireceğim İphone 5 Alacağım Ama Dediğiniz Gibi Bende Cok Oyun Oynayan Film İzleyen Birisi Değilim 4S Alsam 5 Alsam Bana Ekran Boyutları Yeterli Gelecektir. Ama Siz NOTE 2 Diyorsunuz Bi Telefoncuya Gidin Verin Cihazınızı Size Sıfır Note 2 Verirler Zaten Takas Etseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamik11

quote:

1.700 e aldım onu satıp note 2 alabilir miyim hocam ?

hocam 1400-1500 e satarsınız temiz ve çizikdizse

tertemiz hocam ayrıca hep kap ile kullandım zaten 1 ay kullanıldı ancak nasıl satarım yani netten falan satmak istemiyorum telefoncularda çok az para verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilbox

İphone 4S Bence Gayet Güzel Bi Cihaz Bende Galaxy S3 Var Bende Sıkıldım Değiştireceğim İphone 5 Alacağım Ama Dediğiniz Gibi Bende Cok Oyun Oynayan Film İzleyen Birisi Değilim 4S Alsam 5 Alsam Bana Ekran Boyutları Yeterli Gelecektir. Ama Siz NOTE 2 Diyorsunuz Bi Telefoncuya Gidin Verin Cihazınızı Size Sıfır Note 2 Verirler Zaten Takas Etseniz

öyle bişey mümkün mü hocam benim kullanılmış sonuçta
  • quote:

quote:

İphone 4S Bence Gayet Güzel Bi Cihaz Bende Galaxy S3 Var Bende Sıkıldım Değiştireceğim İphone 5 Alacağım Ama Dediğiniz Gibi Bende Cok Oyun Oynayan Film İzleyen Birisi Değilim 4S Alsam 5 Alsam Bana Ekran Boyutları Yeterli Gelecektir. Ama Siz NOTE 2 Diyorsunuz Bi Telefoncuya Gidin Verin Cihazınızı Size Sıfır Note 2 Verirler Zaten Takas Etseniz

Yani İyi Bi Telefoncu Bulduktan Sonra Öyle Bişey Mümkün Derdinizi Anlatırsınız Küçük Geldi Dersiniz Cihazım Sıfır 1 Aylık Dersiniz Size Bi Note 2 Verirler Zaten Tabi Sıfır mı Verirler 2 El mi Bilmiyorum 2 El 1 2 Aylık Note 2 Verebilirler Rahat Sıfır İsterseniz Biraz Nakit Verebilirsiniz Belki Üste Siz Direk Olmazsa Forumdan Satmaya Calışın 1.400 1.450 TL Koyun Belki Alıcısı Cıkar Geçenlerde Gördüm Sıfır Türkiye Garantili Note2 1.550 TL

• quote:

quote:

arkadaş haklı hocam

• quote:

quote:

gidin konuşun telefonculardan fiyat alın
    beğenmezseniz fiyatları başka bir çözüm bulursunuz
  • iki el çok temiz note II bulabilirseniz, takasa girilebilir.. güvenilir bir telefoncu olması lazım..

• Arkadaş Gidip Sıfır 1.700 TL Veriyor Sonrada Gidip 2 El Ne Olduğu Belirsiz Bi Telefonla Takas Açıkcası Pek Mantıklı Bulmuyorum Ben 1 Aylık Bile Olsa O Cihaz Güvenemem Kolay Kolay Bence Sıfır Almaya Calışın Olmadı 4S Forumdan Satmaya Calışın
  • Bugün 4S imi sattım rahatım vallahi!:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki kul yapısı değil de ilahi ya da mucizevi bir ürünmüş gibi görüyor bazı arkadaşlar Apple ürünlerini. Beğenmedim demek bile suç. Allah ıslah etsin sizi. Biz sanki severek kullanmıyoruz. Fanboyluk da değil, kişilik bozukluğu sizinkisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

Sanki kul yapısı değil de ilahi ya da mucizevi bir ürünmüş gibi görüyor bazı arkadaşlar Apple ürünlerini. Beğenmedim demek bile suç. Allah ıslah etsin sizi. Biz sanki severek kullanmıyoruz. Fanboyluk da değil, kişilik bozukluğu sizinkisi.

Olay fanboyluk falan değil. Arkadaş telefonunu görerek almış, hediye gelmemiş ama görerek aldığı telefona 1 ay sonra küçük diyor. Millet de soruyo neden aldın diye, bınun neresi fanboyluk?

Diğer yandan bir özelliğini görmedim demiş. Burda aynı telefonun onca özelliğini kullanan arkadaşlar var ve doğal olarak arkadaşa "kullanmayı bilmiyorsun" diyorlar. Bunun neresi fanboyluk?

Sırf birşey yazmak için ileti göndermeyin yahu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.