Şimdi Ara

Iphone aldım pişmanım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Çoluk çocuğun eline düşerse iphone böyle olur.

Aynen.Ha bide yıllardır süren samsung apple soruları var
  • En ideal ekran 4.5 tek el kullanıyorum i4s de güzel ama bana uymaz artık ekran küçük gelir... Bence sen telefonu elden sat tanıdığın birine git istediğin telefonu al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogu-E -- 6 Nisan 2013; 11:53:30 >
  • Ben şuan memnunum, o kadar da küçük değil beyler.
  • eğitim şart
    işte bunlar hep bilinçsiz tüketim

• quote:

Orijinalden alıntı: sagy

quote:

Orijinalden alıntı: vicevicen4505

Arkadaşlar ne yapayım sizce yani yardım edin çok kararsız kaldım

Dostum artık iphone piyasası eskisi gibi deyil fiyatlar çok düşüyo geçen adam 4s 23 ay garantisi var 1000tl ye elden verdi zaten telefoncu ödürüyo fiyatı
    Kendim den örnek vereyim ben de ip4 var dı sizin gibi filim izlemek için ekran küçük geldi telefocu lara gidiyom adamın vitirinin de 5, 6 tane iphone var piyasa da iphone bolugu var haliyle fiyatlar düştü yudışı sıda var yani bu gün 1350tl ye sıfır kayıtlı ip5 bulunabiliyo

işin özeti siz elden çevrenizden haledin not 2 ile takaslayın orta yolu bulun hiç telefoncu ya bulaşmayın.

Dün pasaport kayıtlı temiz 4S imi 1000 e sattım. 16GB.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlayamadığım şu. Almadan önce incelemediniz mi ? veya incelediğiniz 4s 5" bir ekrana sahipti de alıncamı küçüldü anlamıyorum. Bu cihaz yıllardır piyasada ve yıllardır herkezin elinde. Alırken beklentilerinizi karşılayıp karşılamayacağını nasıul bilemezsiniz. Daha dün çıkmış yeni tasarım bir cihaz olsa neyse ama yıllardır piyasada olan bir cihaz için bu konu çok gereksiz olmuş.

• Almadan önce inceleseydin bir zahmet,pizza değil bu.
  • Bence siz satın telefonu galaxy note2'yi alın derim.Büyük ekrana ilginizde var.İphone 5 falan bakmayın siz direkt samsung note 2 yada s4 düşünün derim.Çok ciddiyim bu konuda kimse yanlış anlamasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Bence siz satın telefonu galaxy note2'yi alın derim.Büyük ekrana ilginizde var.İphone 5 falan bakmayın siz direkt samsung note 2 yada s4 düşünün derim.Çok ciddiyim bu konuda kimse yanlış anlamasın.

bende öyle düşünüyorum ama nasıl yaparım o var 1700 tl verdim satıp para koyup note 2 almak açıkcası saçma geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Bence siz satın telefonu galaxy note2'yi alın derim.Büyük ekrana ilginizde var.İphone 5 falan bakmayın siz direkt samsung note 2 yada s4 düşünün derim.Çok ciddiyim bu konuda kimse yanlış anlamasın.

bende öyle düşünüyorum ama nasıl yaparım o var 1700 tl verdim satıp para koyup note 2 almak açıkcası saçma geliyor.

Gönlünüz nasıl istiyorsa öyle yapın.

• ipad mini almalısın telefondan oyun film olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar 1 ay önce ıphone 4s aldım beyaz renk görünüm çok hoş ancak ekran boyutu çok küçük nette güzel gezilmiyor ayrıca filmleri zevk alarak izleyemiyosu oyunlar çok sıkıcı oluyor küçü ekran diye yani diyeceksiniz ki e alırken görmedin mi ekran boyutunu küçükse neden aldın. haklısınız ancak bana iphoneyi çok övdüler yok şöyle yok böyle çok özelliği var falan ancak ben çok aşırı dikkat çeken ve çok önemli bir özellik bulamadım yani 1.700 tl para verdim insan çok özellik istiyor ancak yok onun yerine galaxy note 2 alırdım en azından ekranı güzel nette dolaşırsın film izlersin belki android markette çok oyun yok ama az oyunda yok yani sonuçta appstore de ki bütün güzel oyunlar paralı yani ıphone nin ne anlamı kaldı ya o kadar pişmanım ki satıp note 2 alasım var ama 1 ay kullandım satarken yarı fiyatına gidecek nerdeyse ona yanıyorum ben. ya ben burda derdimi söyledim belki benim bilmediğim artıları vardır ıphonenin varsa lütfen söyleyin çok kötüyüm ya o kadar parayı 3.5 inç ve hiç özelliği olmayan bir telefona verdim keşke vermeseydim ama çok geç. bana iphonede bilmediğim özellikler ne bileyim artıları falan varsa yada note 2 ye göre üstün özellikleri falan lütfen söyler misiniz şimdiden teşekkür ederim.

takas yapalım büyük ekran 4se görehttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73676947

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.