Şimdi Ara

Iphone App Store için YARDIM Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, apple cihazımdan app store bağlanıyorum, kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum. buraya kadar sorun yok, ancak whatsapp vb. gibi ücretsiz uygulamaları indir dediğimde bana "satın almak için fatura bilgilerinizi girin" uyarısını veriyor. bazı arkadaşlarımdan bakıyorum, onların fatura bilgileri girilmemiş, ancak indirebiliyor. Yardım ederseniz çok sevineceğim

• Benim konumu okuyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86978087&p=1#86978087

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden ön ödemeli bir kartla ödeme yapıp da bedel karttan çekilmeden önce limiti boşaltma ihtimalin var mı, yani ödeme tamamlanmadan uygulamanın indirilmesi ?
  • arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, zahmet edip yardımcı olmaya çalışmışsınız. fakat çözümü kendim buldum
    - Türkiye'ye faturasız satışla ilgili yeni bir sistem getirilmişti. bunu biliyordum fakat aklıma gelmemişti, yani app storeden, veya herhangi bir internet sitesinde alışveriş yapacak olsanız bile fatura kesilmediği taktirde müthiş para cezalarına çarptırılabiliyor satıcı şirket. bu yüzden apple, app storede herhangi bir satış gözetmeksizin, sizden üyelikle beraber kredi kartı adres gibi bilgiler istiyor. bunun sebebiyse, alım yaptığınız taktirde fatura kesememe ihtimalinin ortadan kaldırmak. yani kredi kartı numarası girmek sadece bir prosedür. zamanınızı aldım, çok teşekkür ederim, iyi günler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.