Arkadaşlar bu hafta içi babam umreye gidiyor baya bi araştırdım internette ama hep 2g ile ilgili sonuç buldum bilen varmı orda iphone 3g fiyatları ne kadardr? Birde şu unlock olayı var ordan alıp burda pasaporta kaydedince tüm hatlarla kullanılabilir değilmi?acilen yardımlarınızı bekliyorum..
ben haziran 2007 de umreye gittim ve iphone 2g 16 gb yi 2650 riyal yani 850 tl ye aldım şimdi fiyatlar düşmüştür ama 3g nin fiyatını bilmiyorum 2g şimdi tl fiyatıyla 650 yada 700 e kadar düşmütür bence 3g ise benim düşüncemle 900-950 tl vardır bence 2g al
quote:
Orijinalden alıntı: dosttttt
ben haziran 2007 de umreye gittim ve iphone 2g 16 gb yi 2650 riyal yani 850 tl ye aldım şimdi fiyatlar düşmüştür ama 3g nin fiyatını bilmiyorum 2g şimdi tl fiyatıyla 650 yada 700 e kadar düşmütür bence 3g ise benim düşüncemle 900-950 tl vardır bence 2g al
her yıl umreye giden babam var ama sdc bir kez tel getirdi
TL karşılığı olarak 8GB yaklaşık 900TL civarına denk gelir arkadaşım...
quote:
Orijinalden alıntı: marikanwap
her yıl umreye giden babam var ama sdc bir kez tel getirdi
TL karşılığı olarak 8GB yaklaşık 900TL civarına denk gelir arkadaşım...
Alıntıları Göster
ya Türkiyede de aynı fiyatlar var zaten. 50tl aşağı 50tl yukarı
quote:
Orijinalden alıntı: mbs02
ya Türkiyede de aynı fiyatlar var zaten. 50tl aşağı 50tl yukarı
Alıntıları Göster
suriyeyli azerbeycanda çok ucuzmuş duyduğuma göree
quote:
Orijinalden alıntı: Tezeraki
suriyeyli azerbeycanda çok ucuzmuş duyduğuma göree
Alıntıları Göster
3g 16gb 900 dolar arabistanda
quote:
Orijinalden alıntı: musfasa
Alıntıları Göster
Itouch umrede ne kadardır sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: immortal1707
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: immortal1707
aman diim aarkadaşlar sakın ola sakın umreden iphone almayın bugün geldi tel elime 500tl aldırdım. fakat çin çıktı 16 gb yazıo 2 gb hafıza çıktı tv yok tek sim bu araplar adi şerrefsiz insanlar. sakın ola sakın bak aklınız varsa almayın
Sensin o dediğin. Edep.
quote:
Orijinalden alıntı: kingpin54
quote:
aman diim aarkadaşlar sakın ola sakın umreden iphone almayın bugün geldi tel elime 500tl aldırdım. fakat çin çıktı 16 gb yazıo 2 gb hafıza çıktı tv yok tek sim bu araplar adi şerrefsiz insanlar. sakın ola sakın bak aklınız varsa almayın
Sensin o dediğin. Edep.
Alıntıları Göster
peki teli alan sazanmıymış görmemiş mi çin malı olduğunu. ben de gittim arabistana adam. ipod touch alacaktım ama adam daha raftan kutuyu alırken koy dedim yerine bu orjinal değil.
quote:
quote:
Sensin o dediğin. Edep.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kingpin54
quote:
Sensin o dediğin. Edep.
o edep... dediğin kişiye fazlasıyla katılıyorum, az bile demiş.
arkadaşlar internetle ilgili bir problemim var 2-3 haftadır giremiyorum int.e babam umreye gitti orda 3g 8gb lık modeline çakmasına 850 orjinaline 1250 lira demişler bende alma dedim az bi fark için ordan almaya gerek duymadım. Burdan babam gelince beraber bakıp büyük ihtimalle burdan garantili alacağım. Yinede teşekkürler size
quote:
Orijinalden alıntı: dutkurusu
peki teli alan sazanmıymış görmemiş mi çin malı olduğunu. ben de gittim arabistana adam. ipod touch alacaktım ama adam daha raftan kutuyu alırken koy dedim yerine bu orjinal değil.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dutkurusu
kardeş bende aldırmayı düşünüyorum hatta 1-2 gün içinde ordan haber bekliyorum fiyatı hakkında senin yazdığını görünce biraz ürktüm nasıl anladın çin malı olduğunu ve orda itouch'lara ne kadar diyolar?
quote:
Orijinalden alıntı: caster
quote:
kardeş bende aldırmayı düşünüyorum hatta 1-2 gün içinde ordan haber bekliyorum fiyatı hakkında senin yazdığını görünce biraz ürktüm nasıl anladın çin malı olduğunu ve orda itouch'lara ne kadar diyolar?
Alıntıları Göster
50 tl yukarı 50 tl aşağı diil umrede daha ucuz neyden bahsediyon sen
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: musfasa
ohaaa annem bana ülke içinde 1200 e aldı 16 gb 3g
900 dolar ne olee:D 1300 ü rahat gecio
quote:
Orijinalden alıntı: bayrtr
quote:
Orjinalden alıntı: musfasa
ohaaa annem bana ülke içinde 1200 e aldı 16 gb 3g
900 dolar ne olee:D 1300 ü rahat gecio
Alıntıları Göster
Dünyanın her yerinde kazıkçılar vardır önce bir gözünüzü açıp bu ülkede yabancılara yapılanlara bakın bir kaç satıcı şerefsiz diye koca millete hakaret etmek mantıklı değil...
iphone aldırma olayına gelince aman yaşlı yaşlı dedelerinize ninelerinize bu tarz siparişler verdirmeyin sonuç karşısında üzülebilirsiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: caster
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: caster
quote:
birincisi genelde her türlü mp3 çalara nedense ipod deme gibi bi alışkanlık var. bana ilk önce fiyat olarak 32 gb lık için öyle bi fiyat söyledi ki 200 tlye filan geliyordu. bi bakayım deyince rafdan alırken kutusu bile dandikti. apple ın kutusunda bile bir kalite var. daha önce gördüysen anlarsın. ama aynı dükkanda iphone da vardı. o orjinaldi ama çok bir fiyat farkı yoktu. tabi o zaman ilk nesil iphone türkiyede satılmıyordu. 50 ytl bişi fark vardı yani değecek kadar bişi yoktu. tabi bunlar sıradan dandik mağaza. daha lüks mağazalarda bulabilme imkanın daha çok olabilir ama fiyat avantajın pek olmaz.
quote:
quote:
Sensin o dediğin. Edep.
Alıntıları Göster
quote:
bi kaç şerefsiz yaptı diye bütün araplara yüklenmeye gerek yok burdakiler çok mu farklı..
quote:
Nerden biliyorsun biraz yüksek söyledin gibi geldi bana ?
quote:
Orijinalden alıntı: nsipahi
quote:
Ya arkadaşım o mesaja kimse cevap bile yazmamış.Sen niye durup durup 1 yıl sonra gereksiz yere ve gereksiz mesajla konuyu hortlatıyorsun? BAN sebebidir aklında olsun!!!
quote:
Orijinalden alıntı: deagle100
quote:
Orijinalden alıntı: nsipahi
quote:
Ya arkadaşım o mesaja kimse cevap bile yazmamış.Sen niye durup durup 1 yıl sonra gereksiz yere ve gereksiz mesajla konuyu hortlatıyorsun? BAN sebebidir aklında olsun!!!
ya ne biliyim yeniyim zaten de bende umreye gidicem almayı düşünüyorum . o mesajı okuyunca zaten ağzım açık kaldı ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme