Bildirim
İPHONE BATARYA SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nerede taktırdınız Apple storede mi? -
Telefoncudan taktırmıştım -
Yüksek ihtimal pil yan sanayi olduğu içindir -
Gece kendiliğinden %30-%35 şarj kaybediyor -
Başka yerde batarya yeni olduğundan yazmıştı biri -
Telefonu güç tuşundan tamamen kapatıp dener misiniz? Siz uyurken o şekilde kalsın, eğer açtığınızda büyük bir kayıp oluyorsa (bende yüzde yirmi civarında oluyordu) sorun anakartda da olabilir. Benim telefonda bahsettiğim şekilde idi, şarj soketi ve pil değişmesi fark etmedi yine devam etti daha sonra yabancı bir forumda buna sebep olanın anakartda meydana gelen bir tür elektrik kaçağı olduğu söylendi , bana da mantıklı geldi.Umarım sizinkinde sorun bu değildir. -
Merhabalar öncelikle cevabınız için teşekkür ederim dediğinizi yaptım gece saat 2de %49 şarj ile kapattım sabah 11de şarj %52 olmuştu yani azalmadı aksine arttı bence sorun bataryada -
Rica ederim, sorunun anakartda olmadığına sevindim.quote:
Orijinalden alıntı: Geralt of Mersin
Merhabalar öncelikle cevabınız için teşekkür ederim dediğinizi yaptım gece saat 2de %49 şarj ile kapattım sabah 11de şarj %52 olmuştu yani azalmadı aksine arttı bence sorun bataryada
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone aux ayarları
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- iki iphone birbirine aktarma
- iphone hafıza yükseltme zararları
- iphone sim kart yuvası açılmıyor
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X