Aslında telefonun yabancısıyım.3 ay önce eşime iphone 4 aldım, bugün oyun oynarken birden ekran gitmiş.eve şimdigeldim ,bakıyorum telefon katiyen açılmıyor,aradığımda çalma sesi var benim telefonda ama iphone da ne ses ne görüntü var.Acaba açma düğmesinin yanında resetleme yeri gibi minik bir delik var,oraya toplu iğne gibi bir şeyle basayım mı?ve basarsam acaba hafızasındakiiler ,telefon numaraları vb. silinir mi?Anlayan varsa lütfen yardım istiyorum.
öyle bir restleme deliğini olduğunu sanmıyorum öyle birşey yapmayın ki restleme deliği değildir :) power ve home tuşuna basılı tuttunuzmu 10-15 sn?
Bir de şimdi simi çıkarıp taktık,artık arayınca da çalma sesi duyulmuyor.
dediğimi yapın 10-15 saniye power ve home tuşuna aynı anda basılı tutun eyer olmuyorsa restore yapın
tamam ustam,düzeldi valla,iğne sokacaktım az daha.çok teşekkür ederim.
Tel açıkmı tam derdini anlatki yardımcı olalım...Bide resetleme deliği falan yok iphone da...
:) iğneyi soksaydın eyer mikrofonsuz iphone olurdu şu anda elinde
quote:
Orijinalden alıntı: zalman_1 :) iğneyi soksaydın eyer mikrofonsuz iphone olurdu şu anda elinde
+1
restore nasıl yapılıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: gulcinay
restore nasıl yapılıyor?
itunes ile
tamam,tekrar çok teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme