Bildirim
iphone buldum....!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
saihibini bul o maldan hayır gelmez sana emin ol -
Bence kullan bir kaç haftaya kalmaz hapishaneden yazarsın hoş bir ortamı varmış oranın . Hayal gücünüde geliştirirler orada senin . -
yanlış anlamayın da yani bu kadar mı haysiyetsizsiniz arkadaş.. bu konuyu bile açmaman lazım git teslim et bi karakola..quote:
Orijinalden alıntı: -Superior
Bence kullan bir kaç haftaya kalmaz hapishaneden yazarsın hoş bir ortamı varmış oranın . Hayal gücünüde geliştirirler orada senin . -
bana yar olmuycaksa onada yar olmasın gider kırarım daha ii ........neyse teşekkürler yorumlar için ..ii geceler...quote:
Orijinalden alıntı: -Superior
Burdaki yorumlara göremi karar vereceksin ne insanlar varya tabiki sahibine teslim etmelisin -
eğer iphone sahibi daha önceden iphonebul programından haberdarsa şuanda senin yerini tespit etmiş olması lazım.quote:
Orijinalden alıntı: merty
Burdaki yorumlara göremi karar vereceksin ne insanlar varya tabiki sahibine teslim etmelisin -
quote:
Orijinalden alıntı: qribal
saihibini bul o maldan hayır gelmez sana emin ol
-
Buldugun iphone u nasıl geri verebileceksin ki ¿? -
kardeş git ver bencequote:
Orijinalden alıntı: Anesthesia`
Buldugun iphone u nasıl geri verebileceksin ki ¿? -
quote:
Orijinalden alıntı: pedrox
quote:
Orijinalden alıntı: qribal
saihibini bul o maldan hayır gelmez sana emin ol
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody
eğer iphone sahibi daha önceden iphonebul programından haberdarsa şuanda senin yerini tespit etmiş olması lazım.
/> -
Polise bilgi verilse sonrada sahibi bulunana kadar kullansan polis kabul eder mi ki?quote:
Orijinalden alıntı: Révoltantquote:
Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody
eğer iphone sahibi daha önceden iphonebul programından haberdarsa şuanda senin yerini tespit etmiş olması lazım.
/>
Alıntıları Göster
Polise bilgi vermezsen suç işlersin, telefonun peşine düşerler mi bilmiyorum ama üzerinde bulurlarsa sorun olur..
Ha birde konun gerçek olup olmadığıda önemli bir nokta..
Cihaz içindeki numaraları ara, sor kiminmiş bu telefon..
-
No ss no güven.quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
Polise bilgi verilse sonrada sahibi bulunana kadar kullansan polis kabul eder mi ki?
Polise bilgi vermezsen suç işlersin, telefonun peşine düşerler mi bilmiyorum ama üzerinde bulurlarsa sorun olur..
Ha birde konun gerçek olup olmadığıda önemli bir nokta..
Cihaz içindeki numaraları ara, sor kiminmiş bu telefon..
Alıntıları Göster -
Geri verin, hırsızlığa girer.quote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader
No ss no güven.
Alıntıları Göster -
Hayır belki adam çalındığını sanarak dava açacak. Tamam telefonların bulunması bizim ülkemizde biraz uzun sürüyor ama kabak senin başına patlayabilir. Gidip en yakın karakola teslim et.Ayrıca telefonun satmayı düşünmende başta çok yanlış zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
Geri verin, hırsızlığa girer.
Alıntıları Göster -
Dostum mal bulanındır tarzı bir düşünceye sakın kapılma. Bunun hırsızlıktan farkı yok. Telefonun adres defterine bak. Annem, Babam, Abim... Şeklinde yakın akraba isimleri kayıtlıysa onlardan birini ara ve durumu anlat. Sonra telefonu teslim edersin.quote:
Orijinalden alıntı: 82
Bu mesaj silindi. -
Kullan boşver adamlar mahkemeye verse bulun ması için en az 4 5 ay sürer 4 5 ay iphone kullanırsın yakalanıncada ben bunu parasıyla satın aldım dersinki suçsuz olursun yani kafana takma birşey birşey olmaz kullanquote:
Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN
Dostum mal bulanındır tarzı bir düşünceye sakın kapılma. Bunun hırsızlıktan farkı yok. Telefonun adres defterine bak. Annem, Babam, Abim... Şeklinde yakın akraba isimleri kayıtlıysa onlardan birini ara ve durumu anlat. Sonra telefonu teslim edersin.
Alıntıları Göster -
Sıkıyosa götürme geri.. Hele iPhone ise telefon, anında bulurlar yerini :)quote:
Orijinalden alıntı: SyLVanasS
Kullan boşver adamlar mahkemeye verse bulun ması için en az 4 5 ay sürer 4 5 ay iphone kullanırsın yakalanıncada ben bunu parasıyla satın aldım dersinki suçsuz olursun yani kafana takma birşey birşey olmaz kullan
Alıntıları Göster -
adam yolda buldum diyor.. telefonun sahibi adamın yerini bulsa nolur... çocukça yorumlar var... en kabadayısı, sahibine geri verir..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D
Sıkıyosa götürme geri.. Hele iPhone ise telefon, anında bulurlar yerini :)
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- en iyi clear şampuan hangisi
- scleral lens yorumları
- 17 yaşında üniversiteye başlamak
- yaraya kolonya dökmek
- ps5 mi pc mi
- bim para sayma makinesi
- türk çay emojisi
- vtouch nedir
- black friday ne zaman 2024
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X