Arkadaşlar Merhaba, İphone 4 4.1 - 2.10.04 var bende...Simkilitli idi ancak gevey ile kullanmaya başladım... Rehber sorunu yaşıyorum ve 4.3.1 e yükseltince bu sorununun ortadan kalktığı söyleniyor.. Şimdi Jailbreak yapıcam, baseband koruyarak 4.3.1 e yükseltip Jb yapmam gerekiyor sanırım...
Ancak yani o kadar forumu karıştırıp anlamaya çalışmama rağmen nasıl yapıcağımı anlayamadım..Sanırım yaşlandım baya :) redsnow , ultrasnow, snowbreze vs... terimleri ile kafam iyice karışıtı ................
Biri bana hangi yönergeleri izlemem konusundan yardımcı olursa çok sevinirim....
rehber sorunu yaşıyorsan iphone JB li ise ifile ı kur telefona sonra aşşağıda ki dizine git ve o dosyayı aç metin editörü ile /System/Library/framework/UIKit.framework/PhoneFormats/UIMobileCountryCodes.plist sonra en alt kısıma in ve aşşağıdakini oraya kopyala <key>001</key> <string>tr</string>
bunlar zaten sırayla gidiyor sıranın sonuna yaz sonra telefonu aç kapa düzelir yok illa yükseltcem diyorsan
4.3.3 e yükselt en düzgünü şimdilik o baseband korumak istiyorsan snowbreez le yap simple modda öyle bi araştır snowbreez 2.7 programın adı
@HackAv hocam gördük o konuyu ancak hangi program bana uygun onu bulamadım....Ondan sorduk daa :)
@hobametin hocam eyvallah , aslında evet yaaa, hiç yükseltmeyeyim versiyonu değilmi... 4.1 olarak JB yapim dediğin programı kurup hallediyim değilmii ?
Biraz beklemekte fayda var 4.3.3 icin yorumlar gelmeye basladi herkes pilde duzelme var diyor ama 4.1 e gore diil tabi 4.3.1 icin farkini soyluyorlar bncede hala en guzeli 4.1 dir limera1n la jb yap istersen ifile ile hqlledersin olayi nette rehber sorunu cozumu diye arat bulursun
Eyvallah hocam çok saol yaa. Aynen öyle yapicam...