Şimdi Ara

Iphone Cihazında Şarj Yüzdesi Sabit Kalıyor Fakat Şarj Tükeniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Benim Iphone 5 cihazımın ekranı kırılmıştı fakat kullanabiliyordum daha sonra görüntü tamamen gitti. Bende telefoncuya gittiğim zaman değiştirme vakti geldi dediler ve değiştirdim fakat bataryası da ölü dediler onu da değiştirdiler. Daha sonra telefonu kullanmaya başladım yaklaşık 5 saatlik kullanım sonrası şarjım hala %100 olunca işkillendim ve sonra da telefonun şarjı bitince kapandı. Bugün tekrar telefoncuya verdiğimde yazılımında düzeltme yaptığını söyledi gerçekten de düzelmişti fakat şarja takınca yine eski haline geldi. Şarjım ya %100 ya %96 da sabit kalıyor ama normalde şarjı arkadan tükeniyor. Bunun çözümü için ne yapabilirim ? Herhangi bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

• ++
  • Taktıkları bataryada bir sıkıntı olabilir. Sahte filandır keşke Yetkili bir servise yaptırsaydın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal yan sanayi dandik bir batarya taktılar diye düşünüyorum. Bu tür durumlarda 3 - 5 daha verip yetkili ellerde yaptırmak daha mantıklı. Önüne gelen teknik servis acıyor cünkü ve piyasada cok sahte ürün var.
  • slmyavas kullanıcısına yanıt
    Aslında daha geçen sene değişmiştim bataryayı. Bu arada bataryada sıkıntı yok gibi duruyor çünkü şarjı iyi gidiyor sadece şarj göstergesinde herhangi bir kıpırdama olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEMATİ

Büyük ihtimal yan sanayi dandik bir batarya taktılar diye düşünüyorum. Bu tür durumlarda 3 - 5 daha verip yetkili ellerde yaptırmak daha mantıklı. Önüne gelen teknik servis acıyor cünkü ve piyasada cok sahte ürün var.

Az para vermedim ya geçen sene taktırdığımda da 80 liraya taktırdım şimdi de 80 liraya taktırdım
  • zodegan kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.