Şimdi Ara

IPHONE İLGİNÇ ŞARJ AZALMASI!!! (DÜZELDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
9.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, daha 1 senesi dolmamış Iphone 3GS 16GB telefona sahibim. Bugüne kadar hiçbir teknik arıza yaşamadım, hiç yere düşürmedim ve darbe almadı. Özel deri kılıfıyla kullanıyorum. Birkaç gün önce iphone ios 4.3 güncellemesi yaptım. Yaptıktan sonraki günler hiçbir sorun yaşamadım. Ancak dünden beri şarj süresi ciddi şekilde kısaldı. Hatta dün internette birçok sitede ios 4.3 e bağlı olduğu iddiasıyla şarj süresinin kısaldığı ile ilgili yazılar çıktı. Orada çözüm olarak önerilen ayarlarda ki ping sekmesinin kapatılması işlemini yaptım. Ancak hala sorunum devam ediyor 2. güne girdim

Telefonumda Bluetooth-3G gibi şarj süresini etkileyecek işlemler kapalı. Bütün app leri sildim. Başa çıkamıyorum. Ekran aydınlatması da yarıda...Düne kadar 4.3 ile 3G de açıktı ve gün içerisinde baya internette gezinme ve application kullanımım vardı ve gayet şarj iyi dayanıyordu. JB hiç yapmadım başından beri orijinal kullanıyorum. Ne oldu anlamadım 2 gündür....

%100 tam şarjdan sonraki durum.

Kullanım: 47 dakika (telefon görüşmesi yok sadece iphone da menüde dolaşma)

Beklemede: 1 saat 54 dakika

Batarya durumu: %76

Bu durumu nasıl çözeceğim bilgilerinizi paylaşın lütfen....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 26 Mart 2011; 14:27:47 >

• Fikri olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Fikri olan yok mu?
    ilginç batarya yavaş yavaş şarj döngüsünü doldurmaya başlamış olabilir. biliyosunuz ki iphone bataryasının 400 tam şarj döngüsü var bu dolduktan sonra batarya süresi ciddi derecede azalır tek aklıma gelen bu sizin durumunuza.

ayrıca hernekadar farketmesek te bence her yeni versiyonda şarj yükü çoğalır çünki her seferinde yeni şeyler ekleniyor. bunun sonunu işlemciye daha fazla iş düşüyor ve doğal olarak şarj süresini kısaltıyor.

4.3e ne koydularsa artık benimde şarj sürem baya bi azaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

ilginç batarya yavaş yavaş şarj döngüsünü doldurmaya başlamış olabilir. biliyosunuz ki iphone bataryasının 400 tam şarj döngüsü var bu dolduktan sonra batarya süresi ciddi derecede azalır tek aklıma gelen bu sizin durumunuza.

ayrıca hernekadar farketmesek te bence her yeni versiyonda şarj yükü çoğalır çünki her seferinde yeni şeyler ekleniyor. bunun sonunu işlemciye daha fazla iş düşüyor ve doğal olarak şarj süresini kısaltıyor.

4.3e ne koydularsa artık benimde şarj sürem baya bi azaldı

Alıntıları Göster
    Daha 7 ay oldu alalı. Sıfır aldım batarya ömrüde düne kadar iyiydi. Ne olduysa dünden beri hızlı bir düşüş var...Yapacak birşey yok anlaşılan beni yeterince tatmin eden bir telefon. Tek sıkıntım şarj başka hiçbir sıkıntım yok.

• quote:

Daha 7 ay oldu alalı. Sıfır aldım batarya ömrüde düne kadar iyiydi. Ne olduysa dünden beri hızlı bir düşüş var...Yapacak birşey yok anlaşılan beni yeterince tatmin eden bir telefon. Tek sıkıntım şarj başka hiçbir sıkıntım yok.

Alıntıları Göster
    bu ping i kapattıktan snra sanki şarj daha çabuk bitmeye başladı..
  • quote:

Alıntıları Göster
    KATİL BELLİ HABERİ VARDI

http://www.ntvmsnbc.com/id/25195032/

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

KATİL BELLİ HABERİ VARDI

http://www.ntvmsnbc.com/id/25195032/

Alıntıları Göster
    ustat eger hersey kapalı 3g felan ping kapalı ise vee ucak modunda halen pil düşmesi varsa garantılı ise cıhazınınız servise verın eger yapılamıyorsa cihaz deişim yapılıyor tecrübeyle sabittir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardmantr

ustat eger hersey kapalı 3g felan ping kapalı ise vee ucak modunda halen pil düşmesi varsa garantılı ise cıhazınınız servise verın eger yapılamıyorsa cihaz deişim yapılıyor tecrübeyle sabittir

Alıntıları Göster
    Shsh kaydı almışsan eski sürümüne geri dön bakalım aynı sorun devam edicekmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Alıntıları Göster
    spootlight'taki bütün tikleri kaldır... eğer çok kullanmıyorsan tabiki...

sınırlandırmalar altındaki PİNG(itunes) kapat... farkı hissedeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkytur -- 24 Mart 2011; 15:30:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Hiç JB yapmadığımı yazıda belirttim ve orijinal kullanıyorum...

PING sekmesini kapattığımı da yazıda belirttim ayrıca, yine de değişen olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOLKY

spootlight'taki bütün tikleri kaldır... eğer çok kullanmıyorsan tabiki...

sınırlandırmalar altındaki PİNG(itunes) kapat... farkı hissedeceksin.

spotlight kullanmıyorm
  • aynı durum bende de var 4.3ten sonra başladı restore ettim eski backuplari bile yüklemeden sıfırdan kurulum yaptım aynı arkadaşımın ip4 aynı 4.3 ten sonra %15-20 daha az gidiyor diyebilirim eski ayarlarda olmasına rağmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

aynı durum bende de var 4.3ten sonra başladı restore ettim eski backuplari bile yüklemeden sıfırdan kurulum yaptım aynı arkadaşımın ip4 aynı 4.3 ten sonra %15-20 daha az gidiyor diyebilirim eski ayarlarda olmasına rağmen...

Yani çözüm restore yapmak mı?
  • quote:

quote:

aynı durum bende de var 4.3ten sonra başladı restore ettim eski backuplari bile yüklemeden sıfırdan kurulum yaptım aynı arkadaşımın ip4 aynı 4.3 ten sonra %15-20 daha az gidiyor diyebilirim eski ayarlarda olmasına rağmen...

onu demek istemedim arkadaşla benimki gibi 4.3e yükselttikten sonra şarjın daha az gittiğinden şikayetçi restore yapıp eski backuplari bile yüklemeden sıfırdan yükledik herseyi yine aynı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 24 Mart 2011; 16:45:34 >
  • quote:

quote:

quote:

onu demek istemedim arkadaşla benimki gibi 4.3e yükselttikten sonra şarjın daha az gittiğinden şikayetçi restore yapıp eski backuplari bile yüklemeden sıfırdan yükledik herseyi yine aynı...

Bir an yanlış anlamışım valla nasıl yapılacak bilemiyorum ama bunun bir çözümü olmalı. Ya yeni bir update acil çıkaracaklar ya da başka bir formül bulunacak...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir an yanlış anlamışım valla nasıl yapılacak bilemiyorum ama bunun bir çözümü olmalı. Ya yeni bir update acil çıkaracaklar ya da başka bir formül bulunacak...

Alıntıları Göster
    Bende 4.3'e geçmeyi düşünüyordumdum ancak bunları okuduktan sonra bunu ertelemeye karar verdim, büyük ihtimal bir update çıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Bende 4.3'e geçmeyi düşünüyordumdum ancak bunları okuduktan sonra bunu ertelemeye karar verdim, büyük ihtimal bir update çıkacaktır.

İlginç olan kısım ios 4.3 yükledikten sonra hemen başlamadı birkaç gün sonra başladı bu durum. Bu yeni versiyonda var bir iş ya çıkar kokusu yakında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

İlginç olan kısım ios 4.3 yükledikten sonra hemen başlamadı birkaç gün sonra başladı bu durum. Bu yeni versiyonda var bir iş ya çıkar kokusu yakında.

Alıntıları Göster
    dün tam doldurdum şarzımı gece 12 de doldu busaate kadar olan durumu belirtiriyorum;

kullanım:2 saat 23 dakıka(telefon grüşmesi sadece)

beklemede:1 gün 11 saat

pil yüzdesi şuan % 58

sürüm 4.2.1

modem firmware:05.15.04

okdukalrıma ıstınaden cıhazımı hıc update yapmıyım ozaman cihazım3gs16 gb yerli...

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboy83tr

garantili ise dolmadan servise ver pili değişsin 400 döngüsü dolmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

garantili ise dolmadan servise ver pili değişsin 400 döngüsü dolmuş olabilir.

Alıntıları Göster
    Dün:

%100 tam şarjdan sonraki durum.

Kullanım: 47 dakika (telefon görüşmesi yok sadece iphone da menüde dolaşma)

Beklemede: 1 saat 54 dakika

Batarya durumu: %76

Bugün:

%100 tam şarjdan sonra

Kullanım: 34 dakika (telefon görüşmesi yok)

Beklemede: 2 saat 8 dakika

Batarya yüzdesi: %89

Bugün biraz daha düzeldi gibi görünüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.