Şimdi Ara

İPHONE DA FLASH PLAYER VAR MIII??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA BNDE 3G 16GB VAR VERSİYON 1.1.2 VİDEO İZLEYEMİYORUM FLASH PLAYER YUKLEYİN DİO BU İPHONELARDA FLASH PLAYER VARMI ACABA YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKURLER

• yok arkadaş yokkkkkkkkk
  • kardeş şimdi telde video izleyemick miyz
  • Yok ama o 1.1.2 yi güncelle 3.1.3 felan yükle ne o öyle hangi yılda kaldı iPhone OS 1.
  • jailbreak yaparsan frash adında bi eklenti var onunla izleyebilirsin. ha ayriyetten tv uygulamaları da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan61

kardeş şimdi telde video izleyemick miyz

Youtube ve Facebook vidyoları ve bazı sitelerin vidyolarını izleyebilirsin.
  • izleyeceksin tabi.ama ilk önce şu telefonun yazılımını yükselt.3.1.2 veya 4 sürümünü kur.

facebooktaki videoları izleyebiliyorsun,youtube videolarını izleyebiliyorsun,bizim tv kanallarının uygulamaları var onları yükleyip canlı izleyebiliyorsun.

birde arkadaşın dedigi gibi jb yaptıktan sonra cydiadan frash programını yükleyip izlersin.ancak ben frash ı hiç kullanmadım,bilmiyorum.sadece duydum
  • ya tel i dayım dan aldım 2 hafta once versiyonu daha yeni orendim şimdi bn bu versiyonu 3.1.3 yapsam normal bi siteye girip video izleyebilcekmiyim şunu demek istiyorm video izlemek için versiyon atlatmak mı daha iyi olr yoksa frash ı yuklemek daha iyi olur bu 3.1.3 son versiyon mu son versiyon yuklemek iyi deil diyolar daha herşeyi oturmadan ustunde zaman geçmeden yuklemeyin diyolar yani yeni versiyon hemen yuklemeyin bi yerden patlak verebilir diolar bu versiyon atlatınca ne gibi yenilikler oluo telde
  • sat dostum sen o iphone'u tez elden..
  • versiyon yükseltince direk video izleyemezsin ama senin cihaz büyük ihtimalle simkilitlidir.Zaten jb yapacaksın yapınca da frash'ı yükleyip izleyebilirsin.ama bence biraz bekle iphone hakkında biraz bilgi topla ayrıca arkadaşın dediği gibi 3,1,3 versiyonunu öneririm bende.4.0 ve üstüne çıkmanı önermem.
    Ayrıca fake imei olabilir cihazın versiyon yükseltirsen sorun yaşayabilirsin.Dediğim gibi hem cihazını hemde neyin nasıl yapıldığını iyice öğren önce

quote:

ya tel i dayım dan aldım 2 hafta once versiyonu daha yeni orendim şimdi bn bu versiyonu 3.1.3 yapsam normal bi siteye girip video izleyebilcekmiyim şunu demek istiyorm video izlemek için versiyon atlatmak mı daha iyi olr yoksa frash ı yuklemek daha iyi olur bu 3.1.3 son versiyon mu son versiyon yuklemek iyi deil diyolar daha herşeyi oturmadan ustunde zaman geçmeden yuklemeyin diyolar yani yeni versiyon hemen yuklemeyin bi yerden patlak verebilir diolar bu versiyon atlatınca ne gibi yenilikler oluo telde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 4 Eylül 2010; 0:38:48 >

• quote:

ya tel i dayım dan aldım 2 hafta once versiyonu daha yeni orendim şimdi bn bu versiyonu 3.1.3 yapsam normal bi siteye girip video izleyebilcekmiyim şunu demek istiyorm video izlemek için versiyon atlatmak mı daha iyi olr yoksa frash ı yuklemek daha iyi olur bu 3.1.3 son versiyon mu son versiyon yuklemek iyi deil diyolar daha herşeyi oturmadan ustunde zaman geçmeden yuklemeyin diyolar yani yeni versiyon hemen yuklemeyin bi yerden patlak verebilir diolar bu versiyon atlatınca ne gibi yenilikler oluo telde

İphone hiç bir sürümünde maalesef ki flash destei yok.Ama adamlar app yaparak facebook,youtube,dailymotion gibi sitelerin videolarını izlettirebiliyorlar.Hatta çoğu kanalında app si mevcut.canlı izleyebilirsin.yani sen 4.02 de kursan flash yine olmayacak.bende yeniyim ama tel için sorun olmazsa 4.01 kur derim.klasor açarsın,kamera da zoom yaparsın vs...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.