< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Gördüğüm en ironik yorum. S10 alıyorsun fakat internetin yok... Ferrari alıp benzinini koyamamak gibi resmen.
|
Ne boş muhabbetler yapmissiniz yahu. Adamlar bir soru sormuş cevap vermek yerine laga luga.
Sorunuza cevabım. Radyolu teller icin Trt payi aliniyor. Bu yuzden smsung tr ye radyolu tel getirmiyor. Ayrica Tr ye gelen samsung tellerde donanimsal olarak radyo bulunmadigindan yazilimsal olarak acma gibi bir durumda yok. Radyolu istiyorsaniz snapdragonlu.s10 ALin |
Buna kepçeyle verecek paranız var ama
|
yazık günah ozaman git radyolu ucuz bi dünya model var madem internet ile işin yok yanlış anlama eleştiri değil bu nacizane tavsiye
|
Bende sırf radyo yok diye bu telefonu almaktan vazgeçtim.
Soruyorum millete, bu devirde ne yapacaksın radyoyu bilmem zaten internet üzerinden radyo dinleyebiliyorsun vs vs cevaplar veriyorlar. Sanki biz bilmiyoruz. Ya arkadaş benim internet üzerinden radyo dinleyecek kadar internetim olsa zaten radyo dinlemez tv izlerim. Ama gelde anlat millete. Şu sıralar S10'da radyo yok diye başka modeller araştırıyorum. Samsung utansın ne diyelim. Kendi kaybeder. |
İnternet gibi gereksiz bir dünya ile pek işim olmaz.
Hele hele hiçbir sosyal ağ ile hiç hiç işim olmaz. Kullanmadım kullanmamda. Bugüne dek facebok twitter watsap gibi hiçbir gereksiz şeyi kullanmadım. S10 alıyorsak keyfi olarak alıyoruz. Belki ben bir çobanım dağdayım radyodan müzik dinleyecem. Neden herşeyi internete bağlıyorsunuz. Saygılar. |
İthalatçı garantili ürünler radyolu olur genelde.
Ama tabi o parayı verip de bol interneti olmayan tarife kullanma olayına ben de katılırım. Ama o kadar para verip de o özelliği nasıl koymazsın diye de kızarım. Her şeyi eleştiriyorum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isakoc -- 28 Mart 2019; 9:33:56 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|