Şimdi Ara

İphone da ilginç sorun ? Buyrun içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorunu daha önce ne duydum ne gördüm ama atacagım SS ler ile daha iyi anlayacaksınız.. Telefonun Hareketi azalt kapalı oldugunda garip şeyler oluyor..
    her zaman olmuyor..
    mesela twitter bi klasor içinde diyelim.. twitteri acın ve home tusuyla cıkın hiç bişey olmuyor ama kapattıktan sonra twtterın oldugu klasoru kapatın ve anasayfaya gelin ilk menuye.. home tusuna çift basın ve acık olan twitter uygulamasına girin.. tekrar home tusuyla cıkın.. Hava durumu iconu yazıları buyuk haliyle ekranda asılı kalıp gidiyor..
    bunun sebebi eger twitterın oldugu klasor acık olsaydı uygulama küçülerek icon içine girip kayboluyor.. ama klasor acık olmadıgı için iconun icine dogru kcülerek giremiyor kaybolup gidiyor bu sorunu veriyor..
    ayn sorunu baska yerde de veriyor.
    iphone arama bölümüne giriyorum uygulama vs arama yeri telefon tuş takımıyla arama yeri değil.. iconları asagı indirince cıkan kısım.
    ordan ttnet yazıyorum uygulamayı buluyorum tıkladıgım zaman ise programda yine buyuk harf asılı kalıyor..
    telefonu restore ettim sistemi en basından sıfırdan yükledim sorun devam ediyor.. bu yazılımsal sorun olması lazım diye düşünuyorum ben..
    telefonum garantiden gelen değişen telefon ve iphone 5 tir.yardım ederseniz sevinirim
     İphone da ilginç sorun ? Buyrun içeri İphone da ilginç sorun ? Buyrun içeri

• Hava durumu uygulamasını ben en sona koydum öyle bir sorun daha yaşamadım.

Bendede oluyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam düzeldi eyvallah ama bu sorun sebebi nedir yani neden oluyor.. Acaba baska yerde karsılasır mıyım bu sorunla.. Çöümü cok zekice gercekten tebessüm ettim düşüncen güzel.. ama asıl çözüm bu olmamalı demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bedeviii

Hocam düzeldi eyvallah ama bu sorun sebebi nedir yani neden oluyor.. Acaba baska yerde karsılasır mıyım bu sorunla.. Çöümü cok zekice gercekten tebessüm ettim düşüncen güzel.. ama asıl çözüm bu olmamalı demi

Malesef asıl çözüm bu.

Güncellemeyle giderilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var iphone 5s ios 7.1.1 yüklü ana ekranda hava durumu uygulama simgesi mevcutken alttan sayfayı açıp kısayoldan kamera yada hesap makinesi yada saati açtığımda takılma oluyor 1.2 saniye sonra düzeliyor bence ios 7.1.1 in bug u çünkü 7.0.6 da böyle bir şey yoktu. Birde touchasist i kullanınca üst simgede hafif buzlanma var bende.
    Ayrıca oraya hava durumu değilde uzun simge isimleri olunca hepsinde gerçekleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane2bin6 -- 30 Mayıs 2014; 23:09:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.