Şimdi Ara

iphone'da konuşurken arama geçmişi listesine bakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önce lazım oldu telefonda konuşurken az önce aranan numarayı ona söylemek istedim HOME tuşuyla menüye döndüm Telefon uygulamasına tıkladım fakat yeniden konuşmama geri döndüm yani o listeye erişemedim. Bunu atlamış olamazlar. Nasıl yapılır?

Teşekkürler.

• Cagri ekle butonuna basarsan oradan ulasabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

Cagri ekle butonuna basarsan oradan ulasabilirsin

• bende biriyle konusurken numara istiyorum diyelım klavye ile yazıyorum ekrana yanlız konuşma sona erince yazdıgım numara gidiyor ne yapmalıyım bunun için.

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

bende biriyle konusurken numara istiyorum diyelım klavye ile yazıyorum ekrana yanlız konuşma sona erince yazdıgım numara gidiyor ne yapmalıyım bunun için.

yazdıktan sonra kopyalayabilirsin ekran yerine home butonuna basıp not defteri veya mesajlara yazabilirsin
  • quote:

quote:

bende biriyle konusurken numara istiyorum diyelım klavye ile yazıyorum ekrana yanlız konuşma sona erince yazdıgım numara gidiyor ne yapmalıyım bunun için.

yazdıktan sonra kopyalayabilirsin ekran yerine home butonuna basıp not defteri veya mesajlara yazabilirsin

• quote:

bunu öğrendiğim iyi oldu ayar oluyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eyw kardeş saolasın :)
  • quote:

quote:

tşk ederım hocam,şu kötü nokia larda olan bazı basitlikleri ekleseler hiç fena olmıcak.
    denedım numara kopyalanmıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 6 Nisan 2013; 14:52:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.