Şimdi Ara

İphone da mail uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda mymail adlı bir mail uygulaması kullanıyorum.Bütün bildirimleri açtım.Yani mail geldimi direkt uyarı geliyor.İphone un kendi mail uygulamasını kullansam anında ilet seçeneğini uygulamam lazım.Sizce bu mymail uygulaması mı daha az şarj yer yoksa iphone un kendi uygulaması mı?İkilemde kalma sebebim my mail uygulamasında sadece bildirimleri açıyorum maiilerin gelmesi için.İphone mail uygulamasında ise anında ilet gibi seçenekler açmam gerekiyor.Hani iphoneun mail uygulaması sürekli mailleri kontrol ederken mymail uygulaması böyle birşey yapmıyor gibi geliyor bana mymail uygulamasında anında ilet gibi bir seçeneği işaretlemediğim için.Bu uygulamanın çalışma mantığının iphonenun kendi uygulamasının çalışma mantığından farkı var mı?

• Bilen biri yardım edebilirse çok sevinirim.Zaten 4s kullanıyorum.Şarjım çok gitmiyor.İphoneun kendi mail uygulamasını seviyorum fakat batarya süremi kısaltmasından korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Şu anda mymail adlı bir mail uygulaması kullanıyorum.Bütün bildirimleri açtım.Yani mail geldimi direkt uyarı geliyor.İphone un kendi mail uygulamasını kullansam anında ilet seçeneğini uygulamam lazım.Sizce bu mymail uygulaması mı daha az şarj yer yoksa iphone un kendi uygulaması mı?İkilemde kalma sebebim my mail uygulamasında sadece bildirimleri açıyorum maiilerin gelmesi için.İphone mail uygulamasında ise anında ilet gibi seçenekler açmam gerekiyor.Hani iphoneun mail uygulaması sürekli mailleri kontrol ederken mymail uygulaması böyle birşey yapmıyor gibi geliyor bana mymail uygulamasında anında ilet gibi bir seçeneği işaretlemediğim için.Bu uygulamanın çalışma mantığının iphonenun kendi uygulamasının çalışma mantığından farkı var mı?

İkisinin de çalışma mantığı aynı. Anında ilet demek mail geldiğinde bildirim gelsin demek. Diğer program da anında size bildirim gösterdiği için anında ileti işaretlemiş oluyorsunuz aslında. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Şu anda mymail adlı bir mail uygulaması kullanıyorum.Bütün bildirimleri açtım.Yani mail geldimi direkt uyarı geliyor.İphone un kendi mail uygulamasını kullansam anında ilet seçeneğini uygulamam lazım.Sizce bu mymail uygulaması mı daha az şarj yer yoksa iphone un kendi uygulaması mı?İkilemde kalma sebebim my mail uygulamasında sadece bildirimleri açıyorum maiilerin gelmesi için.İphone mail uygulamasında ise anında ilet gibi seçenekler açmam gerekiyor.Hani iphoneun mail uygulaması sürekli mailleri kontrol ederken mymail uygulaması böyle birşey yapmıyor gibi geliyor bana mymail uygulamasında anında ilet gibi bir seçeneği işaretlemediğim için.Bu uygulamanın çalışma mantığının iphonenun kendi uygulamasının çalışma mantığından farkı var mı?

İkisinin de çalışma mantığı aynı. Anında ilet demek mail geldiğinde bildirim gelsin demek. Diğer program da anında size bildirim gösterdiği için anında ileti işaretlemiş oluyorsunuz aslında. :)

Peki madem öyle neden mail uygulaması için ayrıyeten birde my mail uygulamasındaki gibi bildirimleri açıyoruz.Madem bildirimleri açmak ile anında ileti açmanın mantığı aynı.

• Yukarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.