Şimdi Ara

Iphone da mesaj sesini değiştirmenin en pratik yolu nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epeydir şu mesaj sesini nasıl değiştiririm diye araştırıyorum ama sağlam bi yol bulamadım. Bulduğum anlatımlar da çok eski. Unlimtones vs.. programlar denedim ama ben bilgisayardaki bi parçayı mesaj sesi yapmak istiyorum, programın bana indirdiklerini değil. Bildiğiniz basit pratik bi yol var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ERTANE78

Epeydir şu mesaj sesini nasıl değiştiririm diye araştırıyorum ama sağlam bi yol bulamadım. Bulduğum anlatımlar da çok eski. Unlimtones vs.. programlar denedim ama ben bilgisayardaki bi parçayı mesaj sesi yapmak istiyorum, programın bana indirdiklerini değil. Bildiğiniz basit pratik bi yol var mı acaba ?

25pp pc uygulamasında istediğin parçayı m4r formatına çevir ringtones kısmına ait.audiko.net sitesinden de arastırabilirsin aradığın parçaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emir kullanıcısına yanıt
    25pp den değil de audiko.net den m4r formatına çevirdim ama bunları telefona nasıl atarım ? daha doğrusu telefonun içinde hangi dosyaya atarım ?bu arada telefon jailbreak li ve i file yüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTANE78

25pp den değil de audiko.net den m4r formatına çevirdim ama bunları telefona nasıl atarım ? daha doğrusu telefonun içinde hangi dosyaya atarım ?bu arada telefon jailbreak li ve i file yüklü

Dostum audiko zaten m4r formatında indirir.sonra 25 pp bilgisayar uygulaması var orada müzik logosunolan yerden atabilirsin.cince beceremem dersen iTools ile yine bilgisayardan atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emir kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim, hallettim şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.