Şimdi Ara

Sakal arttırmanın bir yolu yok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaş masmaalesef 20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

• Genetik neyse o. Senin tipin köse zaten belli Johnny Depp gibi sakalın olur öyle kaba sakal bekleme. Sakal çıkardığını iddia eden ürünlere de para kaptırma. Daha yaşın gençmiş ama biraz daha dolar o sakal.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam olumlu haberlerim var çeneniz gayet güzel biraz belirginlik de var sakal konusunda hep böyle çıkıyorsa tamamen sakalınızı kesin pürüssüz gezin

• quote:

Orijinalden alıntı: babayı izle

Genetik neyse o. Senin tipin köse zaten belli Johnny Depp gibi sakalın olur öyle kaba sakal bekleme. Sakal çıkardığını iddia eden ürünlere de para kaptırma. Daha yaşın gençmiş ama biraz daha dolar o sakal.

hocam benim sakalım çıkıyor ama hep sakalımla oynayasım sakalımı elliyesim geliyor haliyle aradan 1 hafta geçince inanılmaz derecede sakallarım acıyor belki saçma gelecek ama ağrı gibi bir şey oluyor aşırı sıkıntılanıyorum sakallarım beni sıkıyor mecburen kesiyorum yaşım 18 büyüdüğüm zaman da böyle mi olacak 25 yaşlarında falan mesela

• Sakal bulaşıcıdır. Sakalı gür biriyle sürekli sevişirsen sende de çıkmaya başlar ama hemen bulaşmıyor. Çok sert bir şekilde sakalsız yerlerin kırmızı olana kadar sevişmen lazım. Ayrıca karşı tarafın mukusu enzim etkisi görüyor. Bol bol seni yalaması ve ısırması lazım. Benim elli seansta baya gürleşmişti. Tavsiye ederim. Sakal arttırmanın bir yolu yok mu 

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Bende de birkaç sene önce sakal yolma hastalığı vardı. Farkında olmadan elim sakala gidiyordu yolup yolup atıyordum. Sonrasında o bölgenin çıkması 2-3 ayı buluyordu. En son yeter lan dedim bıraktım. Hâlâ ara ara elim gidiyor farkına vardığımda elimi çekiyorum. Yani kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayı izle

Bende de birkaç sene önce sakal yolma hastalığı vardı. Farkında olmadan elim sakala gidiyordu yolup yolup atıyordum. Sonrasında o bölgenin çıkması 2-3 ayı buluyordu. En son yeter lan dedim bıraktım. Hâlâ ara ara elim gidiyor farkına vardığımda elimi çekiyorum. Yani kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.

Çok sağ olun hocam sizin anlatmanız bile beni rahatlattı çünkü etrafımda böyle yapan birilerini görmedim yalnız değilmişim bende sizin gibi bırakmaya çalışıyorum ama bazen bir bakıyorum elim sakalda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.