Şimdi Ara

iphone da oynanabilecek en güzel 3 rpg oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
14.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşagıda paylastıgım oyunlar yüzlerce oyun arasında benim kalbimi fethetmiş oyunlardır. hepsine 10 üzerinden 10 veriyorum. rpg seviyorsanız ve oynamadıysanız ... hemen yükleyin bence

battleheart : 4 kişik party ile belli bir süre saldıran yaratıklara dayanmak üzerine kurulu, tank -healer-dps mantıgı ile oynana güzel bir oyun. item-lvl-talent sistemi mevcut, şirin bir oyun

inotia 3: wow un cep telefonuna indirgenmiş hali diyebilirim. farklı olarak warrior yerine barbar konulmus. diablo oynamadım ama diablo tarzı bir oyun. lvl atlama ve talent sistemi mevcut. craft -meslek- dahi oyunda var. süper bir oyun. grafikleri biraz kotu. paladin,priest, rogue , ranger, barbar, mage classları var. party sistemi var. suan elimden düsüremedigim bir oyun. wow a 2-3 gündür ara verdim bu oyun yzünden

dungeon hunter 1-2: grafikleri sahane olan , rpg tarzı bir oyun. questlerinizi takip ederek sonuca ulasıyorsunuz. warrior , rogue ve mage seklinde 3 class var. daha sonra bu classlar kendi içerisinde 2 ye ayrılıyor. (not: warrior aşırı güçlü, en zor bossları dahi otoattack ile 5-10sn de indiriyorsunuz)

bu 3 oyun da bence iphone da oynanabilecek en güzel rpg oyunları. herkese tavsiye ederim.

• ipod touch da oynanabilir mi bu oyunlar? Ya da söyle sorayım iphone'a çıkan tüm oyunlar ipod touch'da da oynanabiliyor mu ? Eğer oynanıyorsa ipod touch alacağımda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 27 Nisan 2011; 10:41:40 >
  • cogu oynanıyor diye biliyorum ama ipod tocuh ım olmadıgından ben de emin değilim.
  • Dungeon Hunter müthiş bir oyun bencede.

Aralon HD içinde çok övüyorlar yükledim ama oynama fırsatı bulamamıştım.
    Deneyebilirsiniz. 3D FPS tarzında RPG.
  • evet aralon hd tam bilgisayar oyunu formatında ekran kalitesi cok güzel , 3 hafta once yükledim. Fps tarzı (yani üstten karakteri yonetmiyorsuuz, karakterin arkasından gidiyorsunuz, karakter sizsiniz...) lakin kontroller zor geldi. biraz ugrastım ama ekranı döndurmek karakteri döndurmek , biryere ulasmak filan , kontrolleri tam yapamadım. benim beceriksizligimdir heralde , zamanla alısrım belki. ama oynayamadıgım icin onu listeye eklemedim. inotia3 bitsin ona bakacagım. inotia3 lvl 40 civarı bitiryor galiba suan karakterler 33lvllerde . yakında bitiririm.
  • Heroes Lore III ve Tehra Dark Warrior'a da bir bakın, öneririm.

Tehra Dark Warrior daha çok, Darksiders gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 3 Mayıs 2011; 23:59:28 >
  • bnce birde infinity blade e bakın ios 3 le donatılmış şahane grafikleri var oynanış güzel ama hareketler sınırlı bnce yinede güzel 2 milyon aktif oyuncuu var ve online seçeneği geliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ios 4 yanlş bilgi için kusura bakmayın
  • infinity blade oynadım evet yeni bir tarz sunuyor insanlara, hakkatten güzel bir oyun, 4-5 kere tekrar deneyince son elemanı kestim yine devam ediyor bıraktım sonra. online hic denemedim. online ı güzeldir ama :) PVP!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 12 Mayıs 2011; 13:45:32 >
  • bunların içinden ücretsiz olanları varmıdır :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

bunların içinden ücretsiz olanları varmıdır :))
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFade0ut -- 18 Aralık 2011; 11:23:44 >
  • İnotia 3 40 lvl de falan bitiyor ama oyunun zevki bence 40 lvl den sonra çıkıyor unique itemler falan düşürüyorsun
    Seed 3 de güzeldir inotia 3 gibidir
    Bide Avabel online var online rpg ayrıca 3D
    Ve Order and chaos online (ücretli)
    Heroes of order and chaos (ücretsiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xentia -- 27 Ocak 2014; 4:03:45 >
  • wild blood ve death dome tavsiye ederim kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xentia

İnotia 3 40 lvl de falan bitiyor ama oyunun zevki bence 40 lvl den sonra çıkıyor unique itemler falan düşürüyorsun
    Seed 3 de güzeldir inotia 3 gibidir
    Bide Avabel online var online rpg ayrıca 3D
    Ve Order and chaos online (ücretli)
    Heroes of order and chaos (ücretsiz)

Saglam hortlatmissin konuyu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • druen kullanıcısına yanıt
    Yeni okuyan olursa faydası olur dedim :D Kötü mü ettim ?
  • Valla çok iyi etmişsin. Ben yeni okuyorum mesela.

• Şu konuyu hortlatalım tekrar. Tavsiyesi olan var mı?

• matrax33 kullanıcısına yanıt
    Dungeon Hunter 5 var bildiğim, biraz oynadım baya iyi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.