Şimdi Ara

İphone da skype kullananlar bakabilir mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uzun zamandır telefonda skype kullanıyorum. Eskiden arka planda sürekli çalışırdı, bur mesaj geldigi zaman uyarı verirdi. Simdi hic arka plan calışması yapmıyor programdan çıkınca Yada ekran kapatinca direkt kapanıyor. Hic bir ayarı değiştirmedim kendi kendine böyle oldu. Sizce neden olabilir ve nasil düzeltebilirim, cok önemli benim icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Notifications / Bildirimler'de Skype açık değil mi?
  • ben ve arkadaşım kamera açtığımızda yazılanlar malesef gözükmüyor bir çok yere basıp mesajı oluduktan sonra arkadaşımı görebiliyorum ..

• Evet bütün bildirimler acik.. Dediğim gibi hicbir ayarı değiştirmedim böyle oldu. Sildim tekrar yükledim düzelmedi..

• Arkadaşlar konu güncel bendede belirli bi süreden sonra program düşüyor ne yapılabilir...
  • Microsoft eli değdi ya, normaldir.
  • Yaklaşık bir aydır böyle yani msn kapanmasından önce oldu bu durum

• bende subatta fark ettim bunu kizla konusurken normalde bildirim gelmesi lazimdi , telefona tesadufen bakarken gordum birsuru sey yazmisti

rezillik tamamen
  • Yani bunun çözümü yok mü :(

• Ben çözümü söyleyeyim skype sakat gel tango ya geç bence ama arkadaşlarında yüklemeli

• skype a simdi mail atiyorum aynen su maili sizde atin ;

hi Skype!

i have some problems i cant get notification in skype.. i didnt get notification yet.. i hope it will fix and i believe that so its possible.. we want new update! thanks for all good luck!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkAfter

Ben çözümü söyleyeyim skype sakat gel tango ya geç bence ama arkadaşlarında yüklemeli

Arkadasim bilgisayardan skype kullanıyor, maalesef mümkün degil :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.