Şimdi Ara

İphone'da Wifi Sorunu Yaşayan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba uzun zamandır iyi şekilde wifi'den sinyal alan telefonum yaklaşık 2 haftadır çekmemeye başladı.Wifi'ile telefonu yan yana tuttuğum zaman bile maksimum 2 tık çekiyor bazen 3 oluyor.Salona gittiği zaman ise hiçbir şekilde çekmiyor wifi simgesi kayboluyor.Üstelik bazen wifiden kendi kendine çıkıyor ve 2-3
    dakika bekledikten sonra tekrar kendine geliyor.Yan dairenin wifisine de bağlanmayı denedım evin içinden ama o wifide bulmuyor.Apple store destek hattını aradım.Yazılımsal bütün testleri yaptılar.Wifi sinyal durumunun çok iyi olduğunu batarya ömrünün %95lerde olduğunu yazılımsal hiç bir sıkıntının olmadığını belirttiler.Donanımsal olabilirmiş.Böyle bir sıkıntıyla karşılaşan varmı? Önümüzdeki cuma günü için randevu aldım,acaba sonuç ne olur bilgilendirebilecek bir arkadaş varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarp709 -- 30 Temmuz 2016; 15:50:43 >

• aynı sorun birebir arkadaşımda vardı. apple store a gitti cihazı sıfırladılar yeniden yükleme vs yapıldı geçmedi, yeni cihazla değişim yapıldı..
  • Şu anda aynı sorun bendede var yan odadan wifi ye bağlanmakta büyük güçlük çekiyorum Çarşambaya randevu aldım bakalım ne olacak ?
  • Wifi ayarlarni sifirla yada sistemi yeniden kur olmaz ise kullandiğin kilif var ise kilifi cikartip öyle deme bakalim bunlarda halen sorun yaşatiyosa servise değişime gönder.!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple destek hattıyla konuştum telefonu kutusundan ilk çıkardığınız gibi sıfırlayın,yeni bir iphone olarak başlatın dediler hepsini yaptım fakat sorun hala aynı.Cuma gününe randevum var.Bakalım sonuç ne olacak.Yazarım buıraya gelişmeleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.