Şimdi Ara

iphone'daki eksiklikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle soylim iphone 6 kullanıcısıyım.androidci degilim.. yazdıklarım basit ama kullanıslı olan konular..jailbreak yap demeyin cunki jailbreak icin 1 sene bekliyorsunuz ve bu konular icinde jailbreak yapılmazki..bunu apple muhendislerinin dusunmesi gerekir..

1-Batarya durumu.. Gerçekten bu durum adamı öldürür..
    2-Hafıza kartı yok..16GB alanlar icin tehlikeli bir durum
    3-Sadece Apple tarafından onaylanan oyun ve programları yukleyebiliyorsun..özgür olmak icin jailbreak şart.onun icinde 1 sene bekliyorsun.
    4-Gerçek bir multitasking yok.. var diyenler olacak ama iki uygulama aynı anda çalıstıramazsan gercek multitasking olmaz..
    5-widget destegi yok.. yada hic kolay degil..
    6-Dosya senkron olayı sıfır..kendi bilgisayarınız olmadan başkasının bilgisayarından bir dosya atamazsınız..attıgınız anda cihazınızdakiler silinir..
    7-Mesajlarda toplu mesaj silme yok.. çok saçma..en dandik nokia larda bile var..
    8-yanlışlıkla birini aradıgınızda kapat tusuna bastıgınızda kapansa bile karsı tarafa aradıgınız gidiyor.. hemen kapanmıyor demekki.
    9-FM radyo yok..ancak internet uzerinden dinleyebiliyorsunuz..
    10-pek kullanan yok ama bluetooth ile dosya transferi hala yok..
    11-Arka plandaki açık uygulamaları aynı anda kapatılamaması.. ne var sanki tek tusla arka planın hepsi kapansa
    12-Parmak izi okuyucuyu sadece giriste kullanıyorsunuz..mesajlar whatsap resimler gibi yerlere koyamıyorsunuz..
    13-En çok kullanılan ve bozulmasına sebeb olan home tusunun dokunmatik olmaması
    14-MP3 lerden zil sesi yapılamaması
    15-Konuşma esnasında numarayı kaydedememesi..
    16-3g açma kapamayı kolay bir yere koymaması..illa menuye girmek zorunda bırakması
    17-Alarm kurdugunuzda ne kadar sure kaldıgını soylememesi.. illa sizin hesap yapma zorunda olmanız.
    18-Arama reddetme tusunun olmaması.. ne var sanki koysanız bir yerinizmi eksilir..illa ust tusa iki kez bastıracaksınız.tusun omrunu bitireceksiniz.
    19-Telefon rehberinde kisilerin yanında kisinin resminin gorunmemesi.
    20-Telefon ici dosya yoneticisi.
    21-SMS iletim raporunun olmaması
    22-çekilen foto ve videoların boyutlarını vs gorememek
    23-Goruntulu konusma icin illa karsıdakininde iphoneu olması yada 3.parti bir uygulamanın herkezde yuklu olması
    24-Cihazın çok pahalı olması.

• böyle kücük kücük şeylerden 100 tane daha cıkar şu an en iyisi bu malesef güncelleme bekliycez
  • elbette çıkar ve bunlar gercekten gunluk hayatta isimize yarayan ve kolaylastıran konular.. koymak mı zorlarına gidiyor yoksa apple muhendisleri androidmi kullanııyor..hicmi farkında degiller..
  • Bir de sunu duydum hocam dogru mudur:internetteki pdf dosyalarini telefona indirme diye bir sey yokmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Bir de sunu duydum hocam dogru mudur:internetteki pdf dosyalarini telefona indirme diye bir sey yokmus.

pdf dosyalarını safari acıyor.. orda ibooks ile ac dersen iboos un icine kopyalıyor..ordan ister acıp okursun ister mail atarsın.. ama direkt olarak safaride download yok.
  • gunbah kullanıcısına yanıt
    iPhone,un en sevdiğim yönü herşeyin olmaması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.5 senedir android kullanıyorum iphone dan tek artısı youtube mp3 sitesinden direk müzik indirebiliyor olmam oldu.

• haklı oldugunuz konular var. işte o yüzden android özgürlük deniyor.ios daha kapalı bir sistem, yalnız dikkatimi çekti

22-çekilen foto ve videoların boyutlarını vs gorememek

görebiliyoruz diye hatırlıyorum
  • okumayın itunes+ipod kullanmayı bilmeyen androidci
  • Tek kelime ile mükemmel özetlemissiniz. Çok küçük ama çok önemli eksiklikler bunlar...

• Android sisteminde ozgurluk var ama kasa dandik iphoneda kasa mukemmel ama ozgurluk yok

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmorelegend

okumayın itunes+ipod kullanmayı bilmeyen androidci

Yazdiklarimin itunes ile ne alakasi var??? Anlatirmisin..1 maddeye takilip genelleme yapman yanlis

• 13. Madde disinda hepsine katiliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.