Şimdi Ara

iphone dan iphone rehber atma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bu konuda yardımcı olan veya olmayan kişilere şimdiden teşekkürler...

şimdi elimde iki ıphone var bu iphonelardakı rehberlerıöteki rehbere atmak istiyorum...

şöyle bir yöntem varmış iki iphone yan yana koyarak rehberdeki bir kişi sürükleyerek öteki iphone aktarmak istiyorum.

kısacası sürükle bırak gibi bir yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim...

• Hesabını icloud ile eşle sonra diğer telefonda aynı hesabı aç ve senkronize et daha sonra diğer teleefondan icloud hesabından çıkış yap ama çıakrken rehber verilerini silme de.
  • İtunes uzerinden telwfonu komple yedekleyin, yeni cihazi itunesa baglayip geri yukle deyin. Boylece uygulmalarda yeni cihaza yuklenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilendiğiniz için tesekkurler ama benim istediğim iphonlari yan yana rehberdeki bu numarayı surukleyrek öteki iphone yollama

• quote:

Orijinalden alıntı: themirkin

merhaba bu konuda yardımcı olan veya olmayan kişilere şimdiden teşekkürler...

şimdi elimde iki ıphone var bu iphonelardakı rehberlerıöteki rehbere atmak istiyorum...

şöyle bir yöntem varmış iki iphone yan yana koyarak rehberdeki bir kişi sürükleyerek öteki iphone aktarmak istiyorum.

kısacası sürükle bırak gibi bir yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim...

appstore da my contacts backup adinda ucretsiz bir uygulama var.bu uygulamayi indirin.telefonda kurulu bir email hesabi yoksa kurun.daha sonra programi acip back up alin.yedek aldiktan sonra baska bir mail adresine gonderin.diger telefondan yedegi gonderdiginiz mail adresini kurup gelen yedek mailine tiklayin.rehber otomatik olarak kurulacaktir.

• yapman gereken iş çok basit 5 dakikalık.
    ilk önce my contacs bak up ile tüm yedeklerini gmail e at. sonra onu masaüstüne kaydet. masaüstüne kaydettikten sonra gmailden rehbere gel. sonra içe aktarde tüm kişiler gmailde sonra farklı kaydet te orada seçenek var vCard biçimi (Apple Adres Defteri'ne veya başka bir uygulamaya içe aktarmak için) diye.. dışar aktar. sonrada masaüstünden icloud.com giriş yap içe aktarde hoop.. bütün kişiler orada. sonra telden giriş yap. icloud dan kişileri etkinleştir. işlem amam. bu arada işlem tamam deyince eski nokia e6 telefonum geldi aklıma.:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.