Şimdi Ara

İphone dan LG YE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vigivan

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Yanlış bilgi.........

16 gb da 11.6 gb kullanıcıya kalandir...

Pil uretimi hala devam ediyor g2 nin duracağını da sanmiyirum bi sene daha satislari hala iyi durumdayken...

Ayrica pilinide lg üretiyor bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. .. kaldi ki 2 sene kullanam diyorsunuz sıkıntısız kullanirsiniz

Hocam tekrar aklımı karıştırdınız :) G2 nin eksiği yok gördüğüm kadarıyla sadecde G3 ün kamerası vs. daha iyi o kadar ve inanın bunlar beni o kadar alakadar etmiyor. Problemi olmasın şarjı iyi gitsin. iPhone da uygulamalara oyunlara doydum sıkıldım. Bir de artık o kadar çok zaman ayıramıyorum. G2 32 yada G3 16 arasında kaldım aralarında yaklaşık 300 Tl fark var. Vermek istemiyorum çünkü kamerası daha iyiymiş 3-5 özelliği fazlaymış diye daha fazla para vermek istemiyorum :)
    Bu arada konuya cevap yazan 19 kişinin her birisine çok teşekkürler kafamda ki soru işaretleri bir bir siliniyor :)

1200-1350 tlye g3 32 gb satiliyorken baska cihaz düşünmen ve aza kanaat edermis gibi ozellikleri ve donanimi g3 e göre kisitli bir cihazi istemen garip. cunku arttırılabilir hafiza (128 gb,ben 64 gb kullaniyorum), çıkartılabilir batarya , 3gb ram, 2k ekran, odaklama hızı, ön kameraya yazilimsal flash desteği, ön ve arka kameranın kaliteli çekimi, 1-1.5 gün batarya ömrü,
    bu saydığım özellikler g3 32 gb alman icin yeterli nitelikteki özellikler. ben g2 den g3 e gecen biri olarak söylüyorum. sen dersen ki ; benim cihazda hafiza önemli değil , kamera odaklanmasada olur , sadece çok iyi ışıkta foto/ video cekerim, batarya cikmasada olur, hafızayı yükseltmeden de idare ederim dersen o zaman g3 32 gb fiyatına bir alt modeli olan g2 yi alabilirsin. şunu demek istiyorum bir şey alırken uzun vaadeli düşünürseniz pişman olmazsınız. keşke hafiza destegi olsaydi oyun ,program ,flim, muzik ,video, foto çektim hemen bitti demeyin, keşke batarya cikiyor olsaydi yolculukta vs. ikinci bataryayi takıp işime devam etseydim demeyin, keske gece de gunduz de iyi kalitede video ve foto cekebilecek bir cihaz olsaydi , çok seri odaklanan ve odaklanmada zorlanmayan bir cihaz olsaydı demeyin. benim fikrim bu. daha iyisi ayni fiyata varken
    (1200-1350)neden bir alt modelini aliyim ki ?

şunuda ekliyim ; elinizde z2,z3,g2,note3,note4 gibi cihaz varsa g3 almak gereksiz masraftan öteye gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diego10ribas -- 22 Aralık 2014; 0:00:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamerasi oyle kötü felan degil ama on kamerasi keskin değil makyaj modu varmis gibi keskinlik yok...

G3 1 tik daha gelistirilmisi ama aralarina uçurum yok.
    Kafaniza takilan bölümlerde zaten sizi üzecek bir durumu yok

• quote:

quote:

Yanlış bilgi.........

16 gb da 11.6 gb kullanıcıya kalandir...

Pil uretimi hala devam ediyor g2 nin duracağını da sanmiyirum bi sene daha satislari hala iyi durumdayken...

Ayrica pilinide lg üretiyor bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. .. kaldi ki 2 sene kullanam diyorsunuz sıkıntısız kullanirsiniz

Hocam tekrar aklımı karıştırdınız :) G2 nin eksiği yok gördüğüm kadarıyla sadecde G3 ün kamerası vs. daha iyi o kadar ve inanın bunlar beni o kadar alakadar etmiyor. Problemi olmasın şarjı iyi gitsin. iPhone da uygulamalara oyunlara doydum sıkıldım. Bir de artık o kadar çok zaman ayıramıyorum. G2 32 yada G3 16 arasında kaldım aralarında yaklaşık 300 Tl fark var. Vermek istemiyorum çünkü kamerası daha iyiymiş 3-5 özelliği fazlaymış diye daha fazla para vermek istemiyorum :)
    Bu arada konuya cevap yazan 19 kişinin her birisine çok teşekkürler kafamda ki soru işaretleri bir bir siliniyor :)

G2'nin arka kamerası öyle aman aman kötü değil, ön kamera da Instagram veya Retrica filtreleri ile kurtarır. Amacınız batarya ömrü ise G3 yerine G2'ye bakın derim, zira G3'ün batarya süresi G2'ye oranla çok daha kısa.

• Peki arkadaşlar tek bir soru daha soracağım kusura bakmayın başınızı ağrıttım,

Burada
    http://www.bimeks.com.tr/urun/143628/lg-g3-d855-16gb-white.aspx

bu fiyatta iken

http://www.kliksa.com/urun/lg-d855-g3-16-gb-titan-akilli-telefon/980005328

Burada ki neden bu fiyata satılıyor araların da bir model farkı var mı ? Kafama takıldı ona göre sipariş vereceğim. ?

• garantı farkı var :)
  • quote:

garantı farkı var :)

Bunun bana etkisi ne derece olur ? Ne farkları var yani ? Kliksa bildiğim kadarıyla uyduruk bir site değil. Tabii ki bir bimeks olmasa da güvenirim yani. İki gün sonra problem olucak olursa eğer garantide ne gibi bir şey yaşayabilirim :) Teşekkürler bu arada cevabınız için
  • yanlısım olmasın ama bımeks lg turkıye urunlerını satıyor yanı sıkıntınız oldugunda muhattabınız lg turkıye klıksa ıse paralel ıthalat yapıyor garantısıne lg turkıye bakmıyor ve muhattabınız klıksa yada onların yonlendırdıgı servıs...
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkürler peki siz olsanız hangisini seçersiniz arada baya bir fiyat farkı var.
  • ben 16 gb ını almazdım 32 gb ını alırdım :) o paralara
  • quote:

ben 16 gb ını almazdım 32 gb ını alırdım :) o paralara

Hocam 16 zaten yetecektir garanti olsun diye G3 alıyorum eğer ihtiyaç olacak olursa sd kart ile yükseltirim diye düşündüm.. Zannetmiyorum zaten :) İthalatçı firmalarla uğraşmaya değer mi acaba diye düşünüyorum, androidlere fazla güvenemiyorum bir sürü kronik sorun var. Telefon boş yere başıma dert olmasın da
  • quote:

quote:

ben 16 gb ını almazdım 32 gb ını alırdım :) o paralara

Hocam 16 zaten yetecektir garanti olsun diye G3 alıyorum eğer ihtiyaç olacak olursa sd kart ile yükseltirim diye düşündüm.. Zannetmiyorum zaten :) İthalatçı firmalarla uğraşmaya değer mi acaba diye düşünüyorum, androidlere fazla güvenemiyorum bir sürü kronik sorun var. Telefon boş yere başıma dert olmasın da

16 gb olan modelde 2gb ram var, 32 gb olan modelde 3 gb ram var.

android için ram önemli olduğundan 32 gb olan modelini tavsiye ederim.

• 3g bile açmayacaksan 3 günü görürsün.

Edit: Zaten g3 alacakmışsın, onunla da 2 günü rahat görürsün hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 24 Aralık 2014; 18:52:47 >
  • Iksininde 16ligini alma hele g3te 16likla ramden kısma cakalligi var e zaten 2k performansi ve bataryayi olumsuz etkiliyor,2gb ram 2k ekranda ileriye donuk iyi olmaz,33lik g3 alirsan ne ala ama diger turlu 32kik g2 zaten g3te ki hersyi performans olarqk yapar.

• Arkadaşlar g3 deki 1 gb olayını gördükten sonra tam olarak kararımı verdim ve g2 32 gb alacağım şarjıda rahat rahat götürür beni anladığım kadarıyla her birinize yardımlarınız için teşekkürler hafta sonu almayı düşünüyorum...

• quote:

Arkadaşlar g3 deki 1 gb olayını gördükten sonra tam olarak kararımı verdim ve g2 32 gb alacağım şarjıda rahat rahat götürür beni anladığım kadarıyla her birinize yardımlarınız için teşekkürler hafta sonu almayı düşünüyorum...

En iyi seçimi yapmışsınız hocam, güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.