Şimdi Ara

Iphone'dan ücretsiz sms programı önerisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
13.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaslar, iphonedan ücretsiz sms atabilen uygulama önerecek kimse varmı ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• whatsapp -> sadece whatsapp i olanlara gönderebilirsin yaygındır(genç arkadaşların varsa daha çok)

heywire -> istediğin yöne(istediğin ülkede olur :D) mesaj atabiliyosun sana yeni numara veriyor program programdan yolluyorsun ama arkadaşın o numaraya mesaj atarsa fatura kol gibi gelebilir
  • Evet HeyWire tavsiye ederim ben de.
    Programda imza belirleyebildiginiz için o kısma : "bu numaraya cevap atma" yazarsaniz her mesajda tek tek uyarı yapmanıza gerek kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedircan

Evet HeyWire tavsiye ederim ben de.
    Programda imza belirleyebildiginiz için o kısma : "bu numaraya cevap atma" yazarsaniz her mesajda tek tek uyarı yapmanıza gerek kalmaz
    neden ücretsiz arıyorsunki.sms paketi al istediğine istedğin kadar gönder.sana daha ucuza mal olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox
    neden ücretsiz arıyorsunki.sms paketi al istediğine istedğin kadar gönder.sana daha ucuza mal olur...

Arkadasım mesaj paketi bedava olan bişeyden nasıl daha ucuz olabiliyo anlat da biz de yapalım bari
  • quote:

quote:

Arkadasım mesaj paketi bedava olan bişeyden nasıl daha ucuz olabiliyo anlat da biz de yapalım bari

Alıntıları Göster
    Bunların gerçekten ücretsiz olanı yokmu?
    Heywire ı bende indirmiştim.. iyi ki kullanmamışım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

Bunların gerçekten ücretsiz olanı yokmu?
    Heywire ı bende indirmiştim.. iyi ki kullanmamışım..

Neden iyi ki?
  • İpod touch dan her yone yuzlerce SMS atiyorum hergun
    Benim ipodun neresine-kim-nasil fatura kesecek
    Msjlastiginiz arkadasiniz "cevapla" diyerek yazarsa heywire numaraniza msj göndermis olur; 1 ya da 1,5 tl diyorlardi emin degilim
    Msj attiginiz kisiyi uyarirsiniz heywire numaraniza degilde cep tlfn nmaraniza cevap yazar, oda zarar gormemis olur,

Arabada 5 / evde 15 yok
    Heywire den giden msjlar full bedave
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumcu25

İpod touch dan her yone yuzlerce SMS atiyorum hergun
    Benim ipodun neresine-kim-nasil fatura kesecek
    Msjlastiginiz arkadasiniz "cevapla" diyerek yazarsa heywire numaraniza msj göndermis olur; 1 ya da 1,5 tl diyorlardi emin degilim
    Msj attiginiz kisiyi uyarirsiniz heywire numaraniza degilde cep tlfn nmaraniza cevap yazar, oda zarar gormemis olur,

Arabada 5 / evde 15 yok
    Heywire den giden msjlar full bedave
    heywire diyorum başkada birşey demiyorum.zaten pek sık mesaj atan birisi degilim ancak atmak istedigimde heywire ile beleş yolluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

heywire diyorum başkada birşey demiyorum.zaten pek sık mesaj atan birisi degilim ancak atmak istedigimde heywire ile beleş yolluyorum

Alıntıları Göster
    ücretiz aramada yapılacak diye duydum doğrumu
  • quote:

quote:

çünki bedava sms programı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: telecity

ücretiz aramada yapılacak diye duydum doğrumu

viber ile iphone'dan iphone'a ücretsiz görüşme sağlanıyor şu an,
    yakında symbian ve java destekli telefonlar içinde çıkaracaklarını açıkladılar.
    bekliyoruz..
  • quote:

quote:

quote:

çünki bedava sms programı yok...

Madem yok ben nasıl kullanıyorum. Bilmediğimiz seyleri iskembeden sallamayalim lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedircan -- 24 Aralık 2010; 22:43:28 >
  • Global.aq
    forewer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam
    Global.aq
    forewer

Programi yukledim deneme amacli bir mesaj attim ama ulasmadi :( acaba bir ayari eksik mi yaptim
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidoff11tr

quote:

Global.aq
    forewer

Programi yukledim deneme amacli bir mesaj attim ama ulasmadi :( acaba bir ayari eksik mi yaptim

basına 9 koy numaranın oyle mesaj at listenden seçersen gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Orijinalden alıntı: davidoff11tr

quote:

Global.aq
    forewer

basına 9 koy numaranın oyle mesaj at listenden seçersen gitmez.

Alıntıları Göster
    +90 yada sadece 9 şeklinde belirlersen numaraların başlarını heywire da herkese atabiliosun

• quote:

Orijinalden alıntı: CnkYgT

+90 yada sadece 9 şeklinde belirlersen numaraların başlarını heywire da herkese atabiliosun

Alıntıları Göster
    peki karşı taraf cevap yazdığında ondan kaç lira gidiyor? deneyen varmı ?
    yurtdışındaki arkadaşımla bu böyle yazışıyorum ama tabi o normal msj gönderiyor heywire kullanmıyor..
    ona baya pahalıya patlayacak sanırım..
  • Karsi taraf heywire numaraniza msj atarsa 1,5 TL imis (bi arkadaş daha once söylemisti,hangi operatöru kullanmis bilmiyorum)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.