Bildirim
Iphone'dan ücretsiz sms programı önerisi olan?
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
whatsapp -> sadece whatsapp i olanlara gönderebilirsin yaygındır(genç arkadaşların varsa daha çok)
heywire -> istediğin yöne(istediğin ülkede olur :D) mesaj atabiliyosun sana yeni numara veriyor program programdan yolluyorsun ama arkadaşın o numaraya mesaj atarsa fatura kol gibi gelebilir -
Evet HeyWire tavsiye ederim ben de.
Programda imza belirleyebildiginiz için o kısma : "bu numaraya cevap atma" yazarsaniz her mesajda tek tek uyarı yapmanıza gerek kalmaz -
neden ücretsiz arıyorsunki.sms paketi al istediğine istedğin kadar gönder.sana daha ucuza mal olur...quote:
Orijinalden alıntı: bedircan
Evet HeyWire tavsiye ederim ben de.
Programda imza belirleyebildiginiz için o kısma : "bu numaraya cevap atma" yazarsaniz her mesajda tek tek uyarı yapmanıza gerek kalmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: wox
neden ücretsiz arıyorsunki.sms paketi al istediğine istedğin kadar gönder.sana daha ucuza mal olur...
Arkadasım mesaj paketi bedava olan bişeyden nasıl daha ucuz olabiliyo anlat da biz de yapalım bari -
Bunların gerçekten ücretsiz olanı yokmu?quote:
Orijinalden alıntı: bedircanquote:
neden ücretsiz arıyorsunki.sms paketi al istediğine istedğin kadar gönder.sana daha ucuza mal olur...
Arkadasım mesaj paketi bedava olan bişeyden nasıl daha ucuz olabiliyo anlat da biz de yapalım bari
Alıntıları Göster
Heywire ı bende indirmiştim.. iyi ki kullanmamışım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: fortress34
Bunların gerçekten ücretsiz olanı yokmu?
Heywire ı bende indirmiştim.. iyi ki kullanmamışım..
Neden iyi ki? -
İpod touch dan her yone yuzlerce SMS atiyorum hergun
Benim ipodun neresine-kim-nasil fatura kesecek
Msjlastiginiz arkadasiniz "cevapla" diyerek yazarsa heywire numaraniza msj göndermis olur; 1 ya da 1,5 tl diyorlardi emin degilim
Msj attiginiz kisiyi uyarirsiniz heywire numaraniza degilde cep tlfn nmaraniza cevap yazar, oda zarar gormemis olur,
Arabada 5 / evde 15 yok
Heywire den giden msjlar full bedave -
heywire diyorum başkada birşey demiyorum.zaten pek sık mesaj atan birisi degilim ancak atmak istedigimde heywire ile beleş yolluyorumquote:
Orijinalden alıntı: forumcu25
İpod touch dan her yone yuzlerce SMS atiyorum hergun
Benim ipodun neresine-kim-nasil fatura kesecek
Msjlastiginiz arkadasiniz "cevapla" diyerek yazarsa heywire numaraniza msj göndermis olur; 1 ya da 1,5 tl diyorlardi emin degilim
Msj attiginiz kisiyi uyarirsiniz heywire numaraniza degilde cep tlfn nmaraniza cevap yazar, oda zarar gormemis olur,
Arabada 5 / evde 15 yok
Heywire den giden msjlar full bedave
-
ücretiz aramada yapılacak diye duydum doğrumuquote:
Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T
heywire diyorum başkada birşey demiyorum.zaten pek sık mesaj atan birisi degilim ancak atmak istedigimde heywire ile beleş yolluyorum
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
Arkadasım mesaj paketi bedava olan bişeyden nasıl daha ucuz olabiliyo anlat da biz de yapalım bari
çünki bedava sms programı yok... -
quote:
Orijinalden alıntı: telecity
ücretiz aramada yapılacak diye duydum doğrumu
viber ile iphone'dan iphone'a ücretsiz görüşme sağlanıyor şu an,
yakında symbian ve java destekli telefonlar içinde çıkaracaklarını açıkladılar.
bekliyoruz.. -
quote:
quote:
quote:
çünki bedava sms programı yok...
Madem yok ben nasıl kullanıyorum. Bilmediğimiz seyleri iskembeden sallamayalim lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedircan -- 24 Aralık 2010; 22:43:28 > -
Global.aq
forewer -
quote:
Orijinalden alıntı: Afyonteam
Global.aq
forewer
Programi yukledim deneme amacli bir mesaj attim ama ulasmadi :( acaba bir ayari eksik mi yaptim -
Up -
quote:
Orijinalden alıntı: davidoff11tr
quote:
Global.aq
forewer
Programi yukledim deneme amacli bir mesaj attim ama ulasmadi :( acaba bir ayari eksik mi yaptim
basına 9 koy numaranın oyle mesaj at listenden seçersen gitmez. -
+90 yada sadece 9 şeklinde belirlersen numaraların başlarını heywire da herkese atabiliosunquote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78quote:
Orijinalden alıntı: davidoff11tr
quote:
Global.aq
forewer
Programi yukledim deneme amacli bir mesaj attim ama ulasmadi :( acaba bir ayari eksik mi yaptim
basına 9 koy numaranın oyle mesaj at listenden seçersen gitmez.
Alıntıları Göster
-
peki karşı taraf cevap yazdığında ondan kaç lira gidiyor? deneyen varmı ?quote:
Orijinalden alıntı: CnkYgT
+90 yada sadece 9 şeklinde belirlersen numaraların başlarını heywire da herkese atabiliosun
Alıntıları Göster
yurtdışındaki arkadaşımla bu böyle yazışıyorum ama tabi o normal msj gönderiyor heywire kullanmıyor..
ona baya pahalıya patlayacak sanırım.. -
Karsi taraf heywire numaraniza msj atarsa 1,5 TL imis (bi arkadaş daha once söylemisti,hangi operatöru kullanmis bilmiyorum)
Benzer içerikler
- çift simli iphone kaç ay kullanılır
- iphone pil sağlığı kaç ayda düşer
- iphone kilitli sim yazıyor
- iphone arama bitti hatası
- pasaport kayıtlı telefon hat değiştirme
- iphone se batarya kaç mah
- ios 17 beta download
- iphone 18 ne zaman çıkacak
- iphone 15 arka cam fiyatı
- iphone uygulama açılmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X