Şimdi Ara

İphone değişimi hakkında ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma takılan bir soruyu size sormak istiyorum.
    Elimizde garanti süresi devam eden ve kullanıcı hatasına bağlı olmayan donanımsal ve yazılımsal problemleri olan bir iphone 6 var.
    Biz bu telefonun değişimini istememiz durumunda bize gönderecekleri cihaz iphone'nun şuan üretimde olan telefonları mı olur yoksa aynı model cihazın swap versiyonunu mu gönderirler?
    Bide bana gönderilecek olan ip6 swap cihaz olduğundan dolayı bu cihaza itiraz edebilir miyim ? edersem bana üst model bir telefon gönderirler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meisterstück -- 29 Ağustos 2019; 19:20:33 >

• Üst model verme eskide kaldı malesef. Çok suistimal edildi. Genellikle tamir, olmuyorsa yni cihazdan swap verilir. Şansınıza hala piyasada çok fazla olan bir model var, üst model verilmez ama değişim olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam olarak anlayamadım şimdi bana güncel olan bir cihazın swap versiyonunu mu verecekler yoksa aynı telefonun yenisini mi verecekler ?
  • Aynı modelin swap versiyonunu verecekler,yada tamir edecekler.Hayır itiraz etmenin anlamı ne? Adamlar telefonunu aynı model telefonla değiştirecekler işte,üst model kullanmak istiyorsan üst model alacaktın.Hep bizim ülkeden çıkar böyle şark kurnazları zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bornova17 kullanıcısına yanıt
    swap cihaza itiraz etme hakkına sahibim zaten ben başkasının telefonunu kullanmak istemiyorum.Burada sorduğum soru ise başkasının telefonunu kullanmak istemememden gelen bir şey.
    Kafanıza göre yorum yapmayın.
    Bunun üst model kullanmak ile alakası yok bana iphone 6'nın kutusu hiç açılmamış olan versiyonunu verirlerse zaten laf etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meisterstück -- 29 Ağustos 2019; 23:56:31 >
  • swap cihaz zaten yeni cihaz oluyor. düşündüğünüz gibi bir cihaz olmuyor.
    cihazımı yeni değişimden aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YETISEN

swap cihaz zaten yeni cihaz oluyor. düşündüğünüz gibi bir cihaz olmuyor.
    cihazımı yeni değişimden aldım.
    Hocam yanıtınız için teşekkür ederim sanırım bu konuyla alakalı internette ciddi bi bilgi kirliliği var ve bende bu yüzden yanlış bilgi edinmişim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batarya değişimi için yardım
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.