Şimdi Ara

iphone değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yıllar olmuş donanımda soru sormayalı. vay be. neyse.

bi tane akrabam bana hediye iphone 6 almış. türkiyeden almış ama hangi firmadan aldığını bilmiyorum. iphone 6s ile değiştirmek istiyorum, ambalajını falan açmadım. apple store'a gittim, sağ olsunlar ilgilenmediler. bu iphone'un nereden alındığını nasıl öğrenebilirim sizce? faturasız nereden değiştirebilirim? akrabama soramıyorum çünkü bozulur diye korkuyorum.

şimdiden teşekkürler

• Malesef zannetmiyorum degistirme imkani yoktur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Malesef zannetmiyorum degistirme imkani yoktur hocam

:( Sanırım değiştiremeyeceğim.
  • Bir üst modele geçemezsiniz ücretiyle dahi.
  • theycantmeasureheart kullanıcısına yanıt
    LCW bile değişim yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: çinçunçan

LCW bile değişim yapıyor

İşte bu yüzden zaten Apple dünyanın en zengin şirketlerinden biri ve biz LCW ile dalga geçiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 2 Şubat 2016; 14:10:22 >
  • Yha nayin tribini yapiyosunuz allah askina....

Nerden alindigi ne zaman alindigi belli olmayan, faturasi bile olmayan bi telefonu apple store a goturup degistirmelerini beklemek. Bi de degistirmediler diye hakliymis gibi firmaya trip atmak...

Komiksiniz valla bak epey komiksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4.Blue -- 2 Şubat 2016; 20:39:24 >
  • M4.Blue M kullanıcısına yanıt
    valla haklısınız hocam. ortada fatura veya nerden alındığına dair bir bilgi olsa yine bişeyler yapabilirlerdi belki ama nerden alındığı bile bilinmeyen bir telefona apple ne yapabilir ki

• Hocam madem hediye gelmiş açıp kullanın tadını çıkarın 6 ile 6s arasında at ile deve yok ahım şahım farkta yok ben olsam 6 yı kullanırdım saygılar.

• şöyle ki imei'den türkiye çıkışlı olduğu anlaşılıyor ve garanti kapsamında. :D yani değiştirebilirler de. niye değiştirmesinler, her apple ürünü kayıtlı değil mi arkadaş.
  • her neyse cevaplarınız için teşekkür ederim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.