Şimdi Ara

İphone devamli kendiliginden kapaniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergunbkac sefer kapaniyor boyle kullanim verilerinde panic plist yaziyor napicam ben simdi garantiyemi yollamam gerekicek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Restore.

• Panic.plist donanimsal bir problemin gostergesidir. Restore ile duzelmeyebilir. Yine de deneyin. Ama umarim garantisi vardir, cunku buyuk ihtimalle servise gitmesi gerekecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz yeni 18 agustosta alindi yurtdisinda yasiyorum yurtdisi cihazi yani jb yok. Donanimsal sa sart yni degismesi ? Restore etmeden gtsem gotursem olur mu ?

• Restore butun ayarlari sifirlayarakmi
    Oluyor yoksa bilgisayara bagalyark mi yapmam gerek. Ayrica hem garantisi hem sigortasi var.

• panic.plist donanımsal hata maalesef telefonu gönder yenisini iste
  • İlginiz icin tesekkurler arkadas. Problem cozuldu vodafonedan almistim gittim bugun guya teknik elemanlari var ama anlamadi problemi appstore a gittik anlattik durumu randevu almamiz gerekiyormus aldik randevuyu 4saat sonrasina neyse gittik apple geniusi bakti ipadten soruna problemi gordu ve hemen aninda degistirdi. Yeni iphonemu aldim ayni gun icinde vodafone iki hafta bekliceksiniz demisti 5 dk bekledim :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tishtrya

İlginiz icin tesekkurler arkadas. Problem cozuldu vodafonedan almistim gittim bugun guya teknik elemanlari var ama anlamadi problemi appstore a gittik anlattik durumu randevu almamiz gerekiyormus aldik randevuyu 4saat sonrasina neyse gittik apple geniusi bakti ipadten soruna problemi gordu ve hemen aninda degistirdi. Yeni iphonemu aldim ayni gun icinde vodafone iki hafta bekliceksiniz demisti 5 dk bekledim :D

Hayırlı olsun sevindim.

Pek güzel Türkiyemde niye bu hizmeti alamıyoruz biz allahım?

• quote:

Orijinalden alıntı: PaulGilbertX

quote:

Orijinalden alıntı: Tishtrya

İlginiz icin tesekkurler arkadas. Problem cozuldu vodafonedan almistim gittim bugun guya teknik elemanlari var ama anlamadi problemi appstore a gittik anlattik durumu randevu almamiz gerekiyormus aldik randevuyu 4saat sonrasina neyse gittik apple geniusi bakti ipadten soruna problemi gordu ve hemen aninda degistirdi. Yeni iphonemu aldim ayni gun icinde vodafone iki hafta bekliceksiniz demisti 5 dk bekledim :D

Hayırlı olsun sevindim.

Pek güzel Türkiyemde niye bu hizmeti alamıyoruz biz allahım?

Tesekkur ederim
    Ah evet cok yazik internette bu problemi arastirdigimda ozellikle genpa cihazi restore edip edip tekrar yolluyormus yani yenisini bile vermiyormus tabi bunlar haftalarca suruyor. Insanlar milyarlar(eski parayla) veriyor aldigina pisman oluyor. Turkiyede mali satin alana kadar herkes iyi aldiktan sonra hepsi cirkeflesiyor. Kac kere basima geldi. Ama burda ne zaman elektroniklerde bir sikinti olsa kirk kere gidip gelsek bile hala nazik bir sekilde hallediyorlar problemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tishtrya -- 8 Eylül 2012; 23:05:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.