Eger MAC kullaniyorsaniz yapabilirsiniz. iPhone icine "AFP with Bonjour" yukleyin, MAC telefonu disk olarak gorecektir.
ben kullanıyorum ancak sadece private/var/root/media (ya da library di tam hatırlamıyorum) o klasörü görebiliyorum: kullandığım programın adı iphoneexplorer şuan rapidshare de problem var upload edemiyorum sorun gittiğinde direkt buraya da upload ederim...
quote:Orjinalden alıntı: xman958 Eger MAC kullaniyorsaniz yapabilirsiniz. iPhone icine "AFP with Bonjour" yukleyin, MAC telefonu disk olarak gorecektir. MAC kullanmıyorsak ???
peki soyle birsey yapsak olmuyormu? Benim iphone'um olmadigi icin deneyemedim ama merak ettim. Dosyalarin uzantisini .mp3 yapip itunes uzerinde atsak olmazmi?
Windows icin eger network ayarlarina AFP protocol yuklenirse yada bonjour modumda bir driver bulabilirseniz iphone'u disk olarak gorebilirsiniz.
quote:Orjinalden alıntı: xman958 Windows icin eger network ayarlarina AFP protocol yuklenirse yada bonjour modumda bir driver bulabilirseniz iphone'u disk olarak gorebilirsiniz. hocam kısaca "AFP with bonjour" u yüklersek sorun çözülürmü
Detay soyle; Iphone'a AFP yi koyduktan sonra problem ayni turde bir driver'i Windows'a yuklemek. Google dan arayin biraz.