Şimdi Ara

iphone disk mode?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone disk mode olarak kullanılabiliyor mu? bunu sağlayabilecek bir software var mı?

• Eger MAC kullaniyorsaniz yapabilirsiniz.
    iPhone icine "AFP with Bonjour" yukleyin, MAC telefonu disk olarak gorecektir.
  • ben kullanıyorum ancak sadece private/var/root/media (ya da library di tam hatırlamıyorum) o klasörü görebiliyorum:

kullandığım programın adı iphoneexplorer

şuan rapidshare de problem var upload edemiyorum sorun gittiğinde direkt buraya da upload ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: xman958

Eger MAC kullaniyorsaniz yapabilirsiniz.
    iPhone icine "AFP with Bonjour" yukleyin, MAC telefonu disk olarak gorecektir.

MAC kullanmıyorsak ???
  • peki soyle birsey yapsak olmuyormu? Benim iphone'um olmadigi icin deneyemedim ama merak ettim. Dosyalarin uzantisini .mp3 yapip itunes uzerinde atsak olmazmi?
  • arkadaşlar ben windows kullanıyorum ve yukarıda gönderdiğim screenshotşlar windows tan alındı...
  • Windows icin eger network ayarlarina AFP protocol yuklenirse yada bonjour modumda bir driver bulabilirseniz iphone'u disk olarak gorebilirsiniz.
  • bu konuda bilgisiolan arkadaşlardan detay almamaız mümkünmü ???*
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

Windows icin eger network ayarlarina AFP protocol yuklenirse yada bonjour modumda bir driver bulabilirseniz iphone'u disk olarak gorebilirsiniz.

hocam kısaca "AFP with bonjour" u yüklersek sorun çözülürmü
  • Detay soyle;
    Iphone'a AFP yi koyduktan sonra problem ayni turde bir driver'i Windows'a yuklemek.
    Google dan arayin biraz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.