Şimdi Ara

Iphone Donanımhaber Bildirim Uygulaması Yayında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forum.donanimhaber.com'a girmeye çalışırken direk gönderildi Appstore'dan Yükle seçeneği.

Hemen yükledim.

Şimdilik kullanıcı adı ve şifre girdiğimizde onaylamamaktadır. Ama sanırım problemler var düzeliceğini umud edelim ve emeği geçen herkese teşekkür edelim.

Elinize ve emeğinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gLam -- 21 Kasım 2013; 19:36:45 >

• Aldığınız başka hata var mı diyeceğimde muhtemelen şifre hatası veriyordur. :) Bende sorunsuz şekilde çalışmakta o yüzden sordum. Şifrenizde özel karakterler varsa bundan olabilir diyesim var ama program hakkında teknik bilgim sıfır. Citiye havale edelim en temizi. :)
  • Çok kullanıcıyla test etmemekten dolayı gözden kaçırdığımız bir olasılık gerçekleşmiş ve (aslında bir güvenlik önlemi dolayısıyla) kimseyi login etmemiş sistem. Bu hatayı giderdik.
  • Uygulama gayet başarılı anca resim yükleme yapamıyorum bitürlü
    Acaba problem sadece bende mi bilemiyorum
    Resimleri yüklüyor fakat gönder seçeneği tepki vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Çok kullanıcıyla test etmemekten dolayı gözden kaçırdığımız bir olasılık gerçekleşmiş ve (aslında bir güvenlik önlemi dolayısıyla) kimseyi login etmemiş sistem. Bu hatayı giderdik.

Merhaba cihazı yan çevirince uygulama yan dönmüyor. Özellikle telefonda Dik ekranda yaz yazmak çok zor bu özelliği aktif edebilirmisiniz ? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.