Şimdi Ara

İphone dondu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 5 ios 7 yüklü dondu.. tuş kilidi kilidi kiltli açmaya çalışmaya çalıştığımda hiç bir şey olmuyor...telefonu kaptmaya çalıştığımda yine aynı.. hiç bir şey olmuyor.. lütfen yardım..

• Home+power denediniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Home+Power butonlarina basili tut 10 saniye falan reset at telefona duzelir. Kapaninca elma gelene kadar bekle 5-10 saniye flan gelmezse power a bas kendin normal sekilde ac telefonu. Hicbisiyin silinmez korkma reset deyince aklina takildi biliyorum. Sadece onceki sarj suresinden sonra iPhone su kadar kullanildi bilgisi silincek sonraki sarjda tekrar gorursun orayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptaNn10

Home+power denediniz mi ?

çok teşkkürler... haloldu..
  • Önemli değil arada bendede oluyo :) iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Home+Power butonlarina basili tut 10 saniye falan reset at telefona duzelir. Kapaninca elma gelene kadar bekle 5-10 saniye flan gelmezse power a bas kendin normal sekilde ac telefonu. Hicbisiyin silinmez korkma reset deyince aklina takildi biliyorum. Sadece onceki sarj suresinden sonra iPhone su kadar kullanildi bilgisi silincek sonraki sarjda tekrar gorursun orayi.

teşekkürler..bir an çok korktum.. :)))
  • bir problem daha.. home tuşuna uzun basıp açık olan uygulamaları kapatmak isteğimde ana ekran menüsü yok oluyor.. açık olan uygulmada kapanmıyor.. neden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar iPhone'da donma olayı normal mi yoksa birşeyler ters mi gidiyor?
  • Başlığı okuduğumdaki şaşkınlık yüz ifademi bir görseydiniz

İşin şakası geçmiş olsun düzeldiyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.