Arkadaşlar altdaki video'yu izleyin adam birebir gözümün önünde yaptı ve bende harfiye uyguladam ve 2.1 den dikkatsizde 2.2 ye yükseltip No Service hatası almışken tekrar 2.2 ye downgrade yapıp tekrar kullanımıma açtım telefonumu. İngilizce bilmeyenler için kısaca neler yapıldığınıda yazdım. Gerekenler: Orjinal 2.1 firmware sürümü QuickPwn.exe (2.1 için olan.)
Videonun açıklaması 1- Öncelikle size iphone versiyonunun 2.2 oldugunu gösteriyor 2- iPhone'unuzu PC nize bağlayıp iTunes'i açıyorsunuz 3- Shift tuşuna basılı tutup ekranda ki gibi gaha önce indirdiğiniz 2.1 versiyonununa restore ediyorsunuz. 4- İlerleme sırasında HATA 1013 alıyorsunuz!!! Panik yok sırasıyla şunları yapıyorsunuz. 1- iTunes açıkken yeni bir pencerede quickpqn 2.1 i açıyorsunuz. 2- QuickPwn size Home ve Power Tuşuna 15sn daha sonrada sadece power tuşuna 2 sn. basın diyecek bu işlemi yapıyorsunuz. 3- Daha sonra QuickPwn mesajında OK tuşuna basıp vede QuickPwnkapatıyorsunuz. 4- iPhone'unuz açılacak acele etmeyin. 5- iTunes a baktığınızda artık 2.1 e inmiş olduğunuzu göreceksiniz. 6- Tekrar iPhone'unuzu sync edip rahatlıkla eskisi gibi kullanabilirsiniz.
Not ben 02/12/2008 20:17'de yaptım ve artık 2.1 'i destekleyen TurboSim'im ile telefonumu kullanabiliyorum.
Arkadaşlar yanlız bir sorun var test etmeden yazdım evet firmware 2.1 'e düşürülüyor fakat hala No Service yazısı kalıyor çünkü modem Firmwarei halen yüksek. Bununda birkaç metodunu buldum olursa yazacağım.
Maalesef şu an hiçbir çözüm yok.. 2.2 yazılımı çalıştıran turbosimleri bekleyeceğiz anlaşılan
quote:
Orjinalden alıntı: lost34
Maalesef şu an hiçbir çözüm yok.. 2.2 yazılımı çalıştıran turbosimleri bekleyeceğiz anlaşılan
Yanlışlıkla bende yükeltim ve oyuncak haline geldi tlf :( bir çözümü olmalı bunun nasıl düşüremiyoruz ki onu anlamadım ben :((((
Galiba bu konuda kimse fikir sahibi değil. Bende aynı yöntemle sıkıntı yaşiyorum telefonum sadece ipod oldu :( Servis Yok diyor sürekli nasil tekrar telefonumu kullanabilecegim ?