Şimdi Ara

İphone elmalı tuş kilidi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bir arkadaşımda görmüştüm otomatik tuş kilidindeki ok değil de apple'ın elması şeklindeydi.
    Arkadasım nasıl yaptıgını unutmus bilen warmı?

• Cydia'dan slider teması indirmiştir. Cydia'da apple slider diye aratırsan bulabilirsin büyük ihtimalle.
  • cydia nedir :D
    ben böyLe seyLErden anlamıorm da
    bide lazım olur diye söyleyim benimki 3G
    cydia applestore'un 2G'deki hali mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelyn -- 26 Nisan 2009; 1:55:34 >
  • Pardon onu söylemeyi unutmuşum

Tuş kilidindeki slider'ı değiştirebilmek için telefona jailbreak yapman gerekir. Bu jailbreak dediğim olay telefonun dosya sisteminin açık hale getirilmesine deniyor. Cydia'da, jailbreak işlemi yapılırken telefona yüklenen appstore vari bir program.
  • jailbreak ne :S
    ben napacam tam olarak biraz anlatabilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pelyn

jailbreak ne :S
    ben napacam tam olarak biraz anlatabilirmisin?

Önce sürümünü öğrenmelisin. Ayarlar>Genel>Hakkında.. Sürüm ne ise ona göre forumda nasıl jailbreak yapacağın anlatılıyor.

Tavsiye: Bu konularda bilgisizsen tek başına bu işe girişme. Bilen birinden yardım alarak yaparsan senin için daha iyi olur..
  • jailbreak ypmadan olmazmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Otomatik Kilit
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır bu dediğin şey jailbreak'siz mümkün değil malesef.
  • Zaten jbsiz iphone iphone degildir
  • merhaba arkadaşlar bnm iphonumun menüsü 9 sayfa uygulma indirsemde 10.ncu sayfaya geçmiyor haliyle uygulamada inmiyor bu konuda bilgi verirmisinz teşk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutarslan11

merhaba arkadaşlar bnm iphonumun menüsü 9 sayfa uygulma indirsemde 10.ncu sayfaya geçmiyor haliyle uygulamada inmiyor bu konuda bilgi verirmisinz teşk...

Categories yukle dosyalama yap

jb konusunu arastırsan forumda bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: O SheA

quote:

merhaba arkadaşlar bnm iphonumun menüsü 9 sayfa uygulma indirsemde 10.ncu sayfaya geçmiyor haliyle uygulamada inmiyor bu konuda bilgi verirmisinz teşk...

Categories yukle dosyalama yap

jb konusunu arastırsan forumda bulursun

jb li olup olmadığını yazmamış... jb sizde 10. sayfa yoktur...
  • jailbreak, quickpwn, iphone explorer, mobile installation, cydia, installous anahtar kelimelerini burada arat çıkan başlıkları oku hiç bir eksiğin kalmaz
  • quote:

Yanılmıyorsam geçmez o kadarla sınırlı
  • En fazla 9 sayfa uygulama yükleyebilirsin.
    Fazlasını istiyorsan categories uygulaması altında uygulamaları kategorilendirmen gerekiyor...
  • Bilen birilerinden yardım al bence...Sonra uğraşırsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.