Şimdi Ara

İphone facebook sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben geçen hafta 2.el bi iphone 4 aldım. Benden önce kullanan adam facebook programını indirmiş ve kendi adresiyle facebook açmış. Ben o programı sildim tekrar yükledim ama yine onun adresinin facebook şifresini istiyor telefon. Ben nasıl facebook programından kendi hesabımı açabilirim ??

• E-posta adresini silin ve kendi adresinizi yazin.
  • adres silinmiyo sadece parola soruyo
  • adresin üstüne tıklarsan sağ tarafta bir çarpı çıkar, ona basıp silebilirsin.
  • Biraz once mevcut hesabimdan cikis yaptim, yazili bulunan mail adresini sldim ve diger hesabimla giris yaptim. Adresin silinmemesi soz konusu olamaz.

Mail adresinin sag tarafindaki carpı isaretine tiklayin. Veya mail adresine tiklayin ve klavyedeki backspace tusuyla silin.
  • Hmm.. Yalnız şöyle bi sorunu var telefondan bişey indirirken bir email adresiyle apple kimliği parolası soruyor. Galiba benden önce kullanan adam ayarlamış onu nasıl değiştirebilirim? Hiçbişey indiremiyorum çünkü parolayı almadan indirmiyor.
  • ayarlar - genel - store - apple kimliği kısmına tıkla oradan çıkış yap de. sonra da kendine yeni bir apple kimliği oluştur.
  • teşekkürler hepinize çözdüm sorunu :)
  • Bilgisayardan kendinize itunes store hesabı açın. Daha sonra iphone'u ilk senkronize edişinizde kendi hesabınız cihaza entegre edilecek.

Mevcut hesaptan çıkmak için ayarlar-store-apple kimliği-çıkış yap şeklinde ilerleyebilirsiniz.

iTunes ile iphone'u her senkronize edişinizde, itunes'ta geçerli olan hesap iphone'da da geçerli hale gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.