Bildirim
İphone facebook sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
E-posta adresini silin ve kendi adresinizi yazin. -
adres silinmiyo sadece parola soruyo -
adresin üstüne tıklarsan sağ tarafta bir çarpı çıkar, ona basıp silebilirsin. -
Biraz once mevcut hesabimdan cikis yaptim, yazili bulunan mail adresini sldim ve diger hesabimla giris yaptim. Adresin silinmemesi soz konusu olamaz.
Mail adresinin sag tarafindaki carpı isaretine tiklayin. Veya mail adresine tiklayin ve klavyedeki backspace tusuyla silin. -
Hmm.. Yalnız şöyle bi sorunu var telefondan bişey indirirken bir email adresiyle apple kimliği parolası soruyor. Galiba benden önce kullanan adam ayarlamış onu nasıl değiştirebilirim? Hiçbişey indiremiyorum çünkü parolayı almadan indirmiyor. -
ayarlar - genel - store - apple kimliği kısmına tıkla oradan çıkış yap de. sonra da kendine yeni bir apple kimliği oluştur. -
teşekkürler hepinize çözdüm sorunu :) -
Bilgisayardan kendinize itunes store hesabı açın. Daha sonra iphone'u ilk senkronize edişinizde kendi hesabınız cihaza entegre edilecek.
Mevcut hesaptan çıkmak için ayarlar-store-apple kimliği-çıkış yap şeklinde ilerleyebilirsiniz.
iTunes ile iphone'u her senkronize edişinizde, itunes'ta geçerli olan hesap iphone'da da geçerli hale gelir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X