Arkadaslar yeni bir iphone kullanıcısı olarak 2sorum olacak öncelikle iphone için ebuddy ve Facebook uygulamalarini kullanıyorum fakat 2 uygulamadada çıkmama rağmen atıyorum 2 saat sonra biri MSN den yazinca iphone bekleme ekranında uyarı aliyorum yada dün disardayken xxx seni faebookta fotoğrafta etiketleri diye uyarı aldım Buda ya facebook'tan yada gmail uygulamasından 2. Olarak sarjm eriyor resmen evden ipodu açıp çıktım 20 dk sonra bı baktım %94 olmuş Turkcell logosunun yanindafa sürekli E işareti var bununlada ilgili olabilirmi şarj
Bildirimleri kapatirsan sorun duzelecektir
Teşekkür ederim halloldu ama sarj problemi devam ediyor
O sürede Normal bence %94 olması ne yazikki şarj dayanmiyo bu cihaza
eger chaz jblı ıse ve sbsettıngs kuruluysa sarjı emıyor sbsettıngs ben o programı kaldırdıgımdan ber daha dorusu restore yapıp yuklemedıgımden berı sarj problmı yasamıyorum chaz jb lı ama sbsettıngs kurmayın derım ben
3gs yi 1 hafta kadar kullandım (Sıfır aldım Türkiye garantili) böyle şarj yiyen bir cihaz ömrü hayatımda görmedim.
ya ben telefonuma twitter uygulamasını indirdim ama twitter bildirimleri gelmiyor bana konuyu acan arkadasın dediği gibi normalde twitterım kapalıykende bildirimlerin gelmesini istiyorum bunun ayarını nasıl yapabilirim acaba? buarada telefonum iphone
quote:
Orijinalden alıntı: InfernoRazor
3gs yi 1 hafta kadar kullandım (Sıfır aldım Türkiye garantili) böyle şarj yiyen bir cihaz ömrü hayatımda görmedim.
telefonun özelliklerine göre şarjı çok iyi gidiyor, hatta şarjı hakkında birçok telefonla kıyaslanmıştı ve 1. olarak çıkmıştı.
şarjı çok az dayanıyo maleseff 1 gün dayanıyo 3g..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme