Şimdi Ara

İphone Facebook ve ebuddy bildirim yardım ve biten sarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni bir iphone kullanıcısı olarak 2sorum olacak öncelikle iphone için ebuddy ve Facebook uygulamalarini kullanıyorum fakat 2 uygulamadada çıkmama rağmen atıyorum 2 saat sonra biri MSN den yazinca iphone bekleme ekranında uyarı aliyorum yada dün disardayken xxx seni faebookta fotoğrafta etiketleri diye uyarı aldım Buda ya facebook'tan yada gmail uygulamasından 2. Olarak sarjm eriyor resmen evden ipodu açıp çıktım 20 dk sonra bı baktım %94 olmuş Turkcell logosunun yanindafa sürekli E işareti var bununlada ilgili olabilirmi şarj

• Bildirimleri kapatirsan sorun duzelecektir
  • Teşekkür ederim halloldu ama sarj problemi devam ediyor
  • O sürede Normal bence %94 olması
    ne yazikki şarj dayanmiyo bu cihaza
  • 3gs mi kullaniyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louies

3gs mi kullaniyorsunuz

Evet 3gs
  • 3gs nin şarjı çok çabuk bitiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki yokmuş buna bir çözüm
  • eger chaz jblı ıse ve sbsettıngs kuruluysa sarjı emıyor sbsettıngs ben o programı kaldırdıgımdan ber daha dorusu restore yapıp yuklemedıgımden berı sarj problmı yasamıyorum chaz jb lı ama sbsettıngs kurmayın derım ben
  • 3gs yi 1 hafta kadar kullandım (Sıfır aldım Türkiye garantili) böyle şarj yiyen bir cihaz ömrü hayatımda görmedim.
  • ya ben telefonuma twitter uygulamasını indirdim ama twitter bildirimleri gelmiyor bana konuyu acan arkadasın dediği gibi normalde twitterım kapalıykende bildirimlerin gelmesini istiyorum bunun ayarını nasıl yapabilirim acaba? buarada telefonum iphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: InfernoRazor

3gs yi 1 hafta kadar kullandım (Sıfır aldım Türkiye garantili) böyle şarj yiyen bir cihaz ömrü hayatımda görmedim.

telefonun özelliklerine göre şarjı çok iyi gidiyor, hatta şarjı hakkında birçok telefonla kıyaslanmıştı ve 1. olarak çıkmıştı.
  • şarjı çok az dayanıyo maleseff 1 gün dayanıyo 3g..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.