Şimdi Ara

iphone fena yavaşladı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turkcellden alınma bi iphoneum var.bu siteden öğrendiğim kadarıyla jailbreak yaptım.tamam güzel zevkli falanda,telefon inanılmaz derecede yavaşladı.sms yollıcam diyelim rahat 30 40 sanıye sonra açılıyor mesaj uygulaması,ve bunun gibi şeyler işte çok baydı artık.bu yavaşlama normalmidir yoksa jailbreak yapıp bi ton yazılım oyun yuklediğim için böylemi.ben bu restore u yapsam,telefon eski aldığım haline mi dönuyor tamamen,yoksa rehber mesajlar fılan kalırmı??biraz aydınlatabilirmisiniz beni.restore nasıl yapılıyor ,telefon tamamen sıfırlanıyormu,yoksa sadece jailbreak olayımı uçuyo ,nedir yani?? eminimki çok önceden sorulmuştur ama bakınmama ragmen bulamadım ben?? şimdiden teşekkurler.

• Hocam bence bissuru program yukledgnden oluyordur sahsen 80 oyun 7 tane program var jbli cihaz ama hic yavaslama gormedim bence abuk sapuk programlari kaldir derim bakalim hala ayni sorun olcak mi 30 sn az bi sure degil yani vardir bisiler ' restoreye gelince silinir diye tahminediyorum ama cunku ben cihazi aldigimda restore etmistim rehber flan gitti jb silinir zaten
  • yani işte bende jailbreak gıtsın dıorum ama diğer ıvır zıvır rehber mesaj fılan kalsın ..ama dediğin gibiyse kullanmadıklarımı kaldırayım bakalım benn ,netıce ne olcak.. çok teşekkur ederım ilgine.
  • bendede aynısı olmustu format attım jb yaptım düzeldi. bendeki sorun klavye icin tema kullanıyordum ve yazı tipini değiştirmiştim. simdi onları kullanmıyorum sorun yok.
  • açtığın programları nasıl kapatıyorsun bunlara dikkat et.. mesela ipod açtın kaparken home tuşuna sadece bir defa mı tıklıyorsun yoksa 10 snye basılı tutarak mı kapıyorsun?

sadece 1 defa tıklayıp bırakınca bir sonraki açılışa kolay olsun diye arka planda çalışır kalıyor.. bunun haricinde memory status gibi bir program yükleyip dediğim işlemleri daha kolay yaptırabilir ve free memory den ne kadar kullanılabilir memory olduğunu öğrenebilirsin.. 23-24 mb ve üzerinde gayet hızlı kullanabilmen lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukbuk
    sadece 1 defa tıklayıp bırakınca bir sonraki açılışa kolay olsun diye arka planda çalışır kalıyor..

böle bişe var mı gerçekten? açarken denedim ama açılma hızında bi fark görmedim...
  • 1 defa tıklamakla alakası yok şuana kadar hiç yavaşlama görmedim 1 kere basmak ile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    2 yıl önce açıldı
    Ps3 internetim çok yavaş
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim alette çok yavaşlamaya başladı ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

benim alette çok yavaşlamaya başladı ya..

evet marttaki konuyu hortlatmandan belli

eger hareketli temalardan kullanıyosan ya da cok fazla sistem programı yuklediysen yavaslatıyor..
  • Jb siz bnm cihaz.vers yuklicm tekrar gcer belki
  • Arkadaşlar benim telefonuma bilen bir arkadaş jb yaptı ve bana telefonumu verirken yavaş olduğunu söyledi... telefonum hakikatende yavaştı ve bende çözümü bu forumdan araştırmalarım sonunda çözdüm...

Arkaşdaş jb yaptıktan sonra telefonuma winterboard programını yüklemiş cydia dan indirilen bu programı sildiğimde mutlu sona ulaştım.. :)
    İphone'um canavar gibi...
  • :) paylaşımın için saol dostum 2010 ve 2012 arada koca 2 sene var
    ancak doğru bir şey yaptın kutlarım.

şimdi dh üyeleri üşüşür başına konuyu hortlattın diye,yeni konu açıncada arasana be kardeşim derler sıkma canını derler....
  • Winterboard ve temalar telefonu gereksiz yavaslatiyor.
    Edit: konu hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.