Şimdi Ara

Ps3 internetim çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet hızım 2mb.Fakat Ps3 çok yavaş download yapıyor ve Fifa oynarken çok lag oluyor.Bilgisayardan internet hız testi yaptım 2mb çekiyor.Wireless ile bağlanıyorum internete.Çekim gücü %90.Kablolu internete geçersem hız farkı çok olurmu?(Evde kablolu modem var fakat ethernet kablosu lazım).Ayrıca Ps3 içinden bir ayar yaparak internetini hızlandırabilirmiyim.160mb 1saatte indiriyor.

• conection testten nat type inize bakın ilk olarak onun 2 de olması gerekiyor o bir yavaşlamaya sebep olabilir eğer 2 değilse onun dışında internet stabil %90da kalıyomu yoksa düşüyomu ben kablosuz denerken %20lerdeydi bağlantım ama sürekli kopuyodu ufacık şey 2 saatte iniyodu en sonunda kablo çektim mecburen
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmc

conection testten nat type inize bakın ilk olarak onun 2 de olması gerekiyor o bir yavaşlamaya sebep olabilir eğer 2 değilse onun dışında internet stabil %90da kalıyomu yoksa düşüyomu ben kablosuz denerken %20lerdeydi bağlantım ama sürekli kopuyodu ufacık şey 2 saatte iniyodu en sonunda kablo çektim mecburen

Teşekkürler hocam deniycem birazdan.
  • kablolu internete gecersen hiz farki baya artar butun potansiyelini eksiksiz kullanir netin alet
  • imkanin varsa kablodan sasma
  • modem ps3 arası çok değilse pek farketmiyor kablolu kablosuz.bazende indirdiğin oyunun nekadar talep gördüğüyle alakalıda olabliliyor çok indiren varsa daha yavaş inebilir.Fifada serverlarla ilgilide olabilir oynayan diğer arkadaşlara bi sor bence.Modemler ps3 uzaksa yakınlaştırıp dene bikere.Bence bide modemi senden başka kullanan varsa ondanda olabilir.
  • Modemle Ps3 arasında mesafa var.Yarın bir 10 metrelik ethernet kablosu alıcam.Kablolu kullanıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar, ben size farklı birşey söyleyeyim, bende pes 2011 oynarken inanılmaz takılma ve geç işleme problemi yaşıyordum.

Uydunet 10 mb internete geçtim, biraz hızlanma oldu, ancak hala takılıyor. Millet hiç takılmadan oynadığını söylüyor. 2-3 kafa yorduktan sonra, speed test yaptım. Bilgisayarımdan 10 mb alıyorum. Ancak ps3 te 1 megabit alıyorum.

Bu saçmalık neden diye merak etmiyor değilim. Yarın konamiyi arayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Modemle Ps3 arasında mesafa var.Yarın bir 10 metrelik ethernet kablosu alıcam.Kablolu kullanıcam.

banada lazım nerden bulabilirim o kadar uzunlukta ethernet?
  • Kablo %100 fark ediyor

Nat type 2 olsun arkadaşın dediği gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Modemle Ps3 arasında mesafa var.Yarın bir 10 metrelik ethernet kablosu alıcam.Kablolu kullanıcam.

banada lazım nerden bulabilirim o kadar uzunlukta ethernet?

Hırdavatcılarda bulursun diye tahmin ediyorum .
  • Arkadaşlar benim PS3 NET Hızımda rezil fakat modem ile ps3 arasında 60 CM uzaklık var.PS3 Masamın üzerinde , ZyXeL WireLess modem ise masanın altında .Çekim gücü %100 ama gelin görün ki 20 kb ile çekiyor.Aynı şekilde PC Hızımda rezil durumda.Sinir krizleri geçiriyorum.Banada bir yardım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Arkadaşlar benim PS3 NET Hızımda rezil fakat modem ile ps3 arasında 60 CM uzaklık var.PS3 Masamın üzerinde , ZyXeL WireLess modem ise masanın altında .Çekim gücü %100 ama gelin görün ki 20 kb ile çekiyor.Aynı şekilde PC Hızımda rezil durumda.Sinir krizleri geçiriyorum.Banada bir yardım arkadaşlar

zyxel oyun oynamak için kötü modem.daha doğrusu moktan modem.yaşasın pikatel airmax
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.