Şimdi Ara

iphone firmware 2.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar itunes'te update çıktı (2.02)

:)

• Bunlar da zırt pırt firmware güncellemesi yapıyorlar. Daha 2.0.1 yapalı 3 gün oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 19 Ağustos 2008; 2:20:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Bunlar da zırt pırt firmware güncellemesi yapıyorlar. Daha 2.0.1 yapalı 3 gün oldu

Abi adamlar bulmuş yolunu :) Siz kırdık sonra biz de güncelleriz diyolar resmen .!
  • quote:

Orijinalden alıntı: oddworld

Abi adamlar bulmuş yolunu :) Siz kırdık sonra biz de güncelleriz diyolar resmen .!

Alıntıları Göster
    bende sımdı gordum bunlarda cılkını cıkardılar ama yaa o kadar sey yukledık daha 3 gun oldu 2.0.1 alal :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: oddworld

Alıntıları Göster
    "Bug Fix" varmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbee

"Bug Fix" varmış :)

Alıntıları Göster
    2 hafta sonra 2.3

belki 2.2 de wifi çekim gücü yükselmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

2 hafta sonra 2.3

belki 2.2 de wifi çekim gücü yükselmiştir.

Alıntıları Göster
    şimdiden indireyim bir bakayım diyorsanız bağlantılar burada (2G/3G/Touch).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbee -- 19 Ağustos 2008; 3:01:19 >

• quote:

şimdiden indireyim bir bakayım diyorsanız bağlantılar burada (2G/3G/Touch).

Alıntıları Göster
    ben direk itunes üzerinden update ettim daha hızlı gibi gozukuyor ayrıca sanırım ses unutma sorununu da halletmişler şu ana kadar bi unutma sorunu yaşamadım.cydia ve installer tabiki custom olmadığı için yok!!!! yani custom ı çıkana kadar böle cydiasız ve installersız kullanıım diosanız update edilebilir!!!ayrıca uyarıorum nası unlock ve jailb. yaptığınızı bilmiorum bende direk update et dediğim anda 2.0.2 yi indirdi kurdu ve sorunsuz açıldı iphone um!!!bence custom çıkmadan denemeyein derimm!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: aberksun

ben direk itunes üzerinden update ettim daha hızlı gibi gozukuyor ayrıca sanırım ses unutma sorununu da halletmişler şu ana kadar bi unutma sorunu yaşamadım.cydia ve installer tabiki custom olmadığı için yok!!!! yani custom ı çıkana kadar böle cydiasız ve installersız kullanıım diosanız update edilebilir!!!ayrıca uyarıorum nası unlock ve jailb. yaptığınızı bilmiorum bende direk update et dediğim anda 2.0.2 yi indirdi kurdu ve sorunsuz açıldı iphone um!!!bence custom çıkmadan denemeyein derimm!!!

Alıntıları Göster
    sende sebeke varmı sımdı kırma ıslemlerı halledılmeden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ffndy

sende sebeke varmı sımdı kırma ıslemlerı halledılmeden ?

Alıntıları Göster
    sony nin ps3 için nerdeyse haftada bir cıkarttıgı update olayın benzedi

firmware olarak 1.0.0 dan 1.1.4 e kadar cok yol katetmiş, 2.0.0 da 2.1.4 e kadar daha cok yolu var demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 19 Ağustos 2008; 10:55:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcff

sony nin ps3 için nerdeyse haftada bir cıkarttıgı update olayın benzedi

firmware olarak 1.0.0 dan 1.1.4 e kadar cok yol katetmiş, 2.0.0 da 2.1.4 e kadar daha cok yolu var demek ki

Alıntıları Göster
    hayırlı uğurlu olsun.
    hala 1.1.4 ile yoluma devam ediyorum.
    bööle mantar gibi update çekecekse ben biraz daha devam ediyim.
    bug fixler boy boy geliyor nasılsa

• quote:

Orjinalden alıntı: oddworld

Arkadaşlar itunes'te update çıktı (2.02)

Bu arada başlık hatalı. "iPhone firmware 2.0.2" olarak değiştirebilirseniz daha iyi olur. 2.1 çıkmadan 2.2 çıkmış gibi oldu :)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oddworld

Arkadaşlar itunes'te update çıktı (2.02)

Bu arada başlık hatalı. "iPhone firmware 2.0.2" olarak değiştirebilirseniz daha iyi olur. 2.1 çıkmadan 2.2 çıkmış gibi oldu :)
    Hangi bug fixlenmiş Ona göre geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Hangi bug fixlenmiş Ona göre geçicem

Alıntıları Göster
    bende daha önce pwn yapılıp custom 2.01 yüklenmişti,hiç bişi yapmadan direk update ettm.şebeke var,baya bi hızlı menuler,ses unutma duzeltilmiş gibi gozukuyor.ilk izlenimlerim bunlar!

• quote:

bende daha önce pwn yapılıp custom 2.01 yüklenmişti,hiç bişi yapmadan direk update ettm.şebeke var,baya bi hızlı menuler,ses unutma duzeltilmiş gibi gozukuyor.ilk izlenimlerim bunlar!

Alıntıları Göster
    baseband güncellendiği için simlock sorunu olmaz. bende 2.0.0 dan 2.0.1 e geçmiştim. ama 2.0.1 custom'a geçerken zorlandım... o yüzden update etmeyi düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

baseband güncellendiği için simlock sorunu olmaz. bende 2.0.0 dan 2.0.1 e geçmiştim. ama 2.0.1 custom'a geçerken zorlandım... o yüzden update etmeyi düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    2.0 da sms atarken 2 kez spaceye bastıgımda ". " nokta ve boslugu otomatik koyuyordu 2.0.1 de bunu kaldırmıslar acaba geri koymuslarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

dostum ne gibi bi zorlukla karşılaştın?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

dostum ne gibi bi zorlukla karşılaştın?

Alıntıları Göster
    A2DP bu update ile gelmismidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz_Kiev_Ukrayna

A2DP bu update ile gelmismidir?

Alıntıları Göster
    Birde dillere bakın türkçe dil ve keyboard varmı ?

Belli olmaz ülkemize gelmesi yakın olan şu zamanlarda türkçe dil içeren bir versiyon çıkabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dryman72 -- 20 Ağustos 2008; 0:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dryman72

Birde dillere bakın türkçe dil ve keyboard varmı ?

Belli olmaz ülkemize gelmesi yakın olan şu zamanlarda türkçe dil içeren bir versiyon çıkabilir diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Pwned edip 2.0 ve 2.0.1 yapılan aleti direk update edebiliyomuyuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.