Pwned edip 2.0 ve 2.0.1 yapılan aleti direk update edebiliyomuyuz?
Yapabiliyosun ama bildiğim kadarıyla cydia ve installer siliniyo. Update'ten sonra tekrar jailbreak için Quickpwn diye yeni bi tool çıkmış ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
2.0.2'de tam olarak düzeltilen bug'lar neler acaba?
selamun aleykum arkadaslar birazdan anlatacagim ne var ne yok 2.2 nin icinde ins Turkce dil destegini koymuslardir icine benim icin onemli olan bu bir de su ses sorununu duzelttilermi tmm dir geri kalan bir sorun yok zaten ancak anlatacagim sizlere simdiden selametle
wifi performansında ve çekim alanında çok ciddi bir fark gözlemledim arkadaşlar; 2.0.1 ile çekim alanı 3-4 metre farkediyor(artıyor) bunun yanında unable to connect diye bir hata da vermiyor.
sa arkadaslar
az once 2.2 yi yukledim ancak her hangi bir degisiklik yok sadece 3G de biraz hiz artisi var ve wi-fi baglantisi daha hizli ses de cok az duzelme var diger kisimlarda her hangi bir degisiklik gormedim Dil konusuna gelince de hala ayni TR dil destegi maalesef yok arkadaslar bakalim hayirlisi ile ins su Dil desteginide cikartirlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme