Şimdi Ara

iphone genpa 500 apple 300 lira istedi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar. bugun arkadasımın ıstegı uzerıne sızın bılgınıze basvurmak ıstedık. ıphone 3g 16 gb ı kılıtlenıyordu sureklı sonra genpaya gıttı düzeldi geldı. tekrar sorun yasandı degıstırıldı sonra garantısı bıttı. arkadas telefonu yere dusurmus. kıtlenmıs. ıtunes a baglayınca acılıyormus cıkartınca 5 10 dkka sora ekran donuyormus. genpa tamır ıcın 500 lıra ıstedı. appledakı yetklıyle gorustuk bı bakın sorun nedır felan dıye. 300 350 lıyara yaparım anakart catlamıs. ama garantı veremem ya cıllop gıbı olur sorunsuz kullanırısın yada telefon hıc acılmaz dedı.. sızce napmamız lazm. satsa oldu paraya gıder. ben ebay den yada baska bıyerden anakart alalım taktıralm dıyorum ama uygun bır cozummudur? nolur yardımcı olun cocuk 2 senedır telefonu adam gıbı kullanamadı. sımdıden tsekkurler.

• Anakart alıp taktırsanız dahi 3G kullanılmaz çekilmez bir telefon gerçekten bence tekrar masraf etmeyin satın bi şekilde en aşşa bi 3GS alın derim tabi bu benim fikrim yani ama en mantıklısıda budur.
  • hocam neden kullanılmasın. ? kım nekadara alırkı o telefonu . oldu parasına gıder bence:(
  • Merhaba Arkadaşım , bende bazen buradan yardım isterim , burası öyle yardımsever bir yer değil , öncelikle sizin telefonunun fiyatı 600-700 lira arası taş patlasın , 500 lira genpa'ya vermek zaten akıl karı değil , inan anakartların normal fiyatları 15-20 $ ama tabi onun üzerindeki yongalar önemli , o yongaları yerleştirmek falan mühendislik işi , öyle bildigin telefoncuların legimleri değil , he böyle hepsinin olduğu hazır olanlarıda alabilirsin ,http://cgi.ebay.co.uk/10X-Iphone-3G-3GS-Mother-Boards-Logic-Board-/310315786116?pt=Cell_Phones&hash=item4840431f84#ht_500wt_1156 , 125 dolar oda 200 lira yapar kargoyla 250 burada 50 lirada senden para alırlar 300 liraya yaptırırsın , he onun içinde iphone 3g yi baya açıp sökmüş bir insan olucakki adam gibi onu bağlasın ama yine garantisi yok tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: greenleafffff

Merhaba Arkadaşım , bende bazen buradan yardım isterim , burası öyle yardımsever bir yer değil , öncelikle sizin telefonunun fiyatı 600-700 lira arası taş patlasın , 500 lira genpa'ya vermek zaten akıl karı değil , inan anakartların normal fiyatları 15-20 $ ama tabi onun üzerindeki yongalar önemli , o yongaları yerleştirmek falan mühendislik işi , öyle bildigin telefoncuların legimleri değil , he böyle hepsinin olduğu hazır olanlarıda alabilirsin ,http://cgi.ebay.co.uk/10X-Iphone-3G-3GS-Mother-Boards-Logic-Board-/310315786116?pt=Cell_Phones&hash=item4840431f84#ht_500wt_1156 , 125 dolar oda 200 lira yapar kargoyla 250 burada 50 lirada senden para alırlar 300 liraya yaptırırsın , he onun içinde iphone 3g yi baya açıp sökmüş bir insan olucakki adam gibi onu bağlasın ama yine garantisi yok tabiki.

hocam teşşekkur ederm . verdıgın lınkte 10 tanesı 125 dolar dıyor. baktım teklıde satılmıyor. satsak nekadar gıder 350 400 mu? valla iphoneunumu var derdın var arkadas:D

• quote:

Orijinalden alıntı: haliser

quote:

Merhaba Arkadaşım , bende bazen buradan yardım isterim , burası öyle yardımsever bir yer değil , öncelikle sizin telefonunun fiyatı 600-700 lira arası taş patlasın , 500 lira genpa'ya vermek zaten akıl karı değil , inan anakartların normal fiyatları 15-20 $ ama tabi onun üzerindeki yongalar önemli , o yongaları yerleştirmek falan mühendislik işi , öyle bildigin telefoncuların legimleri değil , he böyle hepsinin olduğu hazır olanlarıda alabilirsin ,http://cgi.ebay.co.uk/10X-Iphone-3G-3GS-Mother-Boards-Logic-Board-/310315786116?pt=Cell_Phones&hash=item4840431f84#ht_500wt_1156 , 125 dolar oda 200 lira yapar kargoyla 250 burada 50 lirada senden para alırlar 300 liraya yaptırırsın , he onun içinde iphone 3g yi baya açıp sökmüş bir insan olucakki adam gibi onu bağlasın ama yine garantisi yok tabiki.

hocam teşşekkur ederm . verdıgın lınkte 10 tanesı 125 dolar dıyor. baktım teklıde satılmıyor. satsak nekadar gıder 350 400 mu? valla iphoneunumu var derdın var arkadas:D

Anakart taktığınızda imei de değişiyor kayıt yaptırmanız lazım onu da hesaba katmayı unutmayin

• Hocam bırak değiştirsinler cihazı 500 TL ye , öbür türlü yedek parça alıcaksın çalıştı-çalışmadı riskine değmez. Bende 3g 8gb telefonumu değiştirmiştim aynı şekilde kutusuz 0 telefon verdiler sadece diğer telefonun garantisinin üstünden devam etti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

Hocam bırak değiştirsinler cihazı 500 TL ye , öbür türlü yedek parça alıcaksın çalıştı-çalışmadı riskine değmez. Bende 3g 8gb telefonumu değiştirmiştim aynı şekilde kutusuz 0 telefon verdiler sadece diğer telefonun garantisinin üstünden devam etti .

kesın garantı vermıyorkı. ya tamamen kıtlenır acılmaz telefon dıyor yada cıllop gıbı olr sorunsuz kullanırsın dıyor. bu rısk ıcın 500 tl cok çok fazla be hocam:D
  • quote:

mrb arkadaslar. bugun arkadasımın ıstegı uzerıne sızın bılgınıze basvurmak ıstedık. ıphone 3g 16 gb ı kılıtlenıyordu sureklı sonra genpaya gıttı düzeldi geldı. tekrar sorun yasandı degıstırıldı sonra garantısı bıttı. arkadas telefonu yere dusurmus. kıtlenmıs. ıtunes a baglayınca acılıyormus cıkartınca 5 10 dkka sora ekran donuyormus. genpa tamır ıcın 500 lıra ıstedı. appledakı yetklıyle gorustuk bı bakın sorun nedır felan dıye. 300 350 lıyara yaparım anakart catlamıs. ama garantı veremem ya cıllop gıbı olur sorunsuz kullanırısın yada telefon hıc acılmaz dedı.. sızce napmamız lazm. satsa oldu paraya gıder. ben ebay den yada baska bıyerden anakart alalım taktıralm dıyorum ama uygun bır cozummudur? nolur yardımcı olun cocuk 2 senedır telefonu adam gıbı kullanamadı. sımdıden tsekkurler.

Ben apple daki yetkili olayına takıldım. Ülke olarak hangi ülkedesiniz? Genpa yazdığına göre Türkiyede olmalısınız. Türkiyede apple a ait hiç bir şey yok. İstanbulda itunes temsilcisi var 1 tane. Bilkom umu kastediyorsunuz apple derken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 3 Mayıs 2011; 16:13:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bedlam

quote:

mrb arkadaslar. bugun arkadasımın ıstegı uzerıne sızın bılgınıze basvurmak ıstedık. ıphone 3g 16 gb ı kılıtlenıyordu sureklı sonra genpaya gıttı düzeldi geldı. tekrar sorun yasandı degıstırıldı sonra garantısı bıttı. arkadas telefonu yere dusurmus. kıtlenmıs. ıtunes a baglayınca acılıyormus cıkartınca 5 10 dkka sora ekran donuyormus. genpa tamır ıcın 500 lıra ıstedı. appledakı yetklıyle gorustuk bı bakın sorun nedır felan dıye. 300 350 lıyara yaparım anakart catlamıs. ama garantı veremem ya cıllop gıbı olur sorunsuz kullanırısın yada telefon hıc acılmaz dedı.. sızce napmamız lazm. satsa oldu paraya gıder. ben ebay den yada baska bıyerden anakart alalım taktıralm dıyorum ama uygun bır cozummudur? nolur yardımcı olun cocuk 2 senedır telefonu adam gıbı kullanamadı. sımdıden tsekkurler.

Ben apple daki yetkili olayına takıldım. Ülke olarak hangi ülkedesiniz? Genpa yazdığına göre Türkiyede olmalısınız. Türkiyede apple a ait hiç bir şey yok. İstanbulda itunes temsilcisi var 1 tane. Bilkom umu kastediyorsunuz apple derken.

ankara cepa dakı apple magzası bahsettıgım hocam, sanırım bılkomu kastedıyorum :)

• quote:

Neden herkez buraya soru sorar ve bir çok insan yardım eder yol gösterir neden böyle bişey yazdın onuda anlamadım...Arkadaşın sorusuna gelelim bence hiç o kadar kafa yorma sende iyi bir telefoncuya götür bakalım anakarttı çatlamışmı bazen söyledikleri palavra çıkıyor haa gerçekten çatlamışsa bence hiç o kadar kafa yorma 200 diye hesaplarsın 500 diye işin içinde zar zor çıkarsın salla bir yere yatsın durumun iyise al bir temiz 2.el 3GS paşalar gibi kullan...

• quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Neden herkez buraya soru sorar ve bir çok insan yardım eder yol gösterir neden böyle bişey yazdın onuda anlamadım...Arkadaşın sorusuna gelelim bence hiç o kadar kafa yorma sende iyi bir telefoncuya götür bakalım anakarttı çatlamışmı bazen söyledikleri palavra çıkıyor haa gerçekten çatlamışsa bence hiç o kadar kafa yorma 200 diye hesaplarsın 500 diye işin içinde zar zor çıkarsın salla bir yere yatsın durumun iyise al bir temiz 2.el 3GS paşalar gibi kullan...

Hocam haklısın 500 lıra tamıre vermektense bunu okutur ustune ekler 3gs almak daha mantıklı olur. teşekkur ederım... ANKARAda onerebılecegınız ıphone tamırcısı ustası varmıdır guvenılır??

• ben telefonumu düşürüp ekranını kırmıştım, 500 tl karşılığı sıfır bir cihaz vermişlerdi. 500 tl muhtemelen tamir ücreti değil, sıfır cihaz ücretidir. o yüzden 300 tl verip yaptırmaktansa 500 tl verip sıfırını almak daha mantıklı gibi.
  • Konu ile alakası olmuycak ama bana telefon geldi almanyadan .sim kartımı taktım çalışıyor direk turkcell bi problem yok sürüm 4.2.1 baseband 03.10.01 jailbreak ile ilgili bir işlem yok. ayarlar kısmında store kısmında apple kimliği sagesen@handyla... diye gidiyor. konuyu bölmek istemediğimden özelden cevap atarmısınz 4.3.3 yüklesem sorun çıkarmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.