Şimdi Ara

iPhone geri yükleme için hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iOS 8 Beta 1 yükledikten sonra 7.1.1'e geri dönmek istedim. Telefonu DFU moda aldım vs vs. PC'ye bağladım işte Shift + Geri yükle yapıyorum. Sonra iPhone geri yükleme için hazırlanıyor diyor ve orda kalıyor. Tam yarım saat bekledim öle kaldı. Daha sonra telefonu USB'den çıkarttım başka PC'de denedim yüklendi. PC'ye format attım format atmadan öncede böyleydi halen böyle. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. Bu hatadan dolayı kendi bilgisayarımda restore edemiyorum

iPhone geri yükleme için hazırlanıyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Geri Yükleme İçin Hazırlanıyor: Bilmen Gerekenler

iPhone cihazını geri yüklemek, cihazını fabrika ayarlarına döndüren ve tüm verilerini silen önemli bir işlemdir. Bu işlemi yapmadan önce aşağıdaki adımları izleyerek hazırlanman önemlidir:

Verilerini Yedekle

Cihazını geri yüklemeden önce, verilerini iCloud veya iTunes aracılığıyla yedeklemelisin. Bu, kişilerini, mesajlarını, uygulamalarını ve diğer önemli verilerini kaybetmeni engelleyecektir.

Önemli İşlemleri Sonlandır

Geri yükleme işlemi sırasında cihazın kapanması durumunda veri kaybı yaşayabilirsin. Bu nedenle, geri yüklemeyi başlatmadan önce tüm önemli işlemleri sonlandır ve cihazını şarja tak.

iPhone'unu Bul Özelliğini Devre Dışı Bırak

iPhone'unu Bul özelliği etkinse, geri yüklemeden sonra cihazının kilidini açmak için Apple Kimliğini ve parolanı girmen gerekecektir. Bu özelliği devre dışı bırakarak bu adımı atlayabilirsin.

Geri Yükleme Süresi

iPhone geri yükleme için hazırlanıyor mesajının görünmesi, cihazının geri yükleme işlemine başladığı anlamına gelir. Geri yükleme süresi, cihazının modeline, depolama alanına ve internet bağlantı hızına bağlı olarak değişebilir. Genellikle birkaç dakika ile birkaç saat arasında sürer.

Geri Yükleme Takılırsa

Geri yükleme işlemi saatlerce "iPhone Geri Yükleme İçin Hazırlanıyor" mesajında takılı kalırsa, aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Cihazını yeniden başlat.
    • iTunes'u en son sürüme güncelle.
    • Geri yükleme işlemini yeniden başlat.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Apple Destek ile iletişime geçmen gerekebilir.

İPad Geri Yükleme

iPhone geri yükleme işlemi, iPad için de benzerdir. Yukarıda belirtilen adımları iPad'in için de izleyebilirsin.

Bu bilgiler, iPhone veya iPad cihazını geri yüklemek için hazırlanmana yardımcı olacaktır. İşlemi başlatmadan önce tüm önemli verilerini yedeklediğinden ve cihazının şarj edildiğinden emin ol. Geri yükleme işlemi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsan, yukarıda belirtilen sorun giderme adımlarını izle veya Apple Destek ile iletişime geç.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Anlayan yok mu?
  • İndirdiğiniz ipsw dosyası cihazınıza uygun mu? Emin olun

iTunes'i silip tekrardan kurun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.