Şimdi Ara

ANDROİD 6 İÇİN TAM VE TÜM YEDEKLEME YAZILIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • andorid 6.x işletim sistemi içindeki herşeyin yedeğini yapabilen bir yazılım/uygulama arıyorum...

yani; rehber, aramalar, notlar, sms ler filana ilave olarak

- klasik bildik rehber, sms, arama kayıtları ve benzeri bilgilere ilave olarak
    - yüklü uygulamaları ve onların data larını
    - ekranları ve ekranlardaki simgeleri yerleri ile birlikte (ekran tasarımlarını)
    - hafıza ve sd karta kayıtlı noktasına kadar herşeyi

yedekleyecek bir uygulama/yazılım arıyorum....

YANİ TELEFONU SIFIRLADIĞIMDA YENİDEN BU UYGULAMA İLE SON YEDEKTEN GERİ YÜKLEDİĞİMDE BANA YAPACAK BAŞKA BİRŞEY KALMAMALI.....

• Bu yöntemle uygulamaları + datalarını, mesajları, arama geçmişini, kişileri, menüleri.. Yani telefonda ne varsa herşeyi olduğu gibi yedekleyip iatediğiniz zaman o günkü haline tekrar getirebilirsiniz

Telefonuzu rootluyorsunuz, googlea telefonunuzun adını ve 6.x root yapımı yazarsanız çıkar. Sonra telefonunuza uygun recovery yüklüyceksiniz. Bu arada bunlar için bi Pc lazım. Recovery derken twp recovery, cwm recovery gibi recoveryler var. Telefonunuza uygun olanı googledan aratın ve yükleyin. Sonra recoverye girmek için(bulduğunuz sayfada nasıl olduğu yazar) telefon açılırken ses kısma falan basıyorsunuz. Orda backup and restore kısmına geliyorsunuz ve seçiyorsunuz. Ordan backup to sdcard1 yada backup to external sd card seçiyorsunuz yani kendi taktığınız hafıza kartını. Hafıza kartınız yoksa telefonun kendi hafızasına yedekleyin ama yedeği bilgisayara atmayı unutmayın. Telefonda bi sıkıntı falan çıkar da yedeği yüklemek isterseniz. Aynı menüden restore from sdcard1 seçeneğini seçiyorsunuz ve telefon yedeği aldığınızda nasılsa tıpatıp aynı hale dönüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hakim66 H kullanıcısına yanıt
    güvenlik nedeni ile rootlamak istemiyorum... bu durumda ne yapabilirim?
  • Hocam benim telefon da root'lu şuana kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Telefonu root'ladıktan sonra SuperSu programının ücretlisi satın alarak, sadece kullanmak istediğiniz programa root erişimi verebilirsiniz hatta kendinize bir şifre oluşturur öyle izinleri yönetebilirsiniz. Titanyum Backup Pro kullanıyorum kesinlikle her root'lu telefonda bulunması gereken programlardan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Celaleddin Rooney kullanıcısına yanıt
    hocam olay rootsuz cep telefonlarında dediğim sorunun cevabı nedir?
    herkes rootlu kullanmak istemez, zaten işin normal ve doğal olanı da root yapmadan kullanmaktır, bu durumda çözüm yokmu yani?
  • Super Backup iş görebilir hocam.

Yalnız her yedekleme (backup) yazılımı Android 6.0 da çalışmıyor. Ona gore!!! Mesela çok övülen helium, android 6.0 da patladı.
    JS backup denedim. İyiye benziyor. Gözönüne almak lazım... test ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celaleddin Rooney

Super Backup iş görebilir hocam.

uygulamaları yedekledim ama sistem rootlu olmadığı için uygulama verilerini yedekleyemedim diyor.... ne işe yaradı???
  • Hocam siz de hastanın içini açmadan organ nakli istiyorsunuz.

aslında sorum basit....
    rootlamadan telefonda herşeyi ama herşeyi yedeklemenin yolu yokmu?
    kies3 ile uygulama dataları ve ekranlar hariç herşeyi yedekliyorum zaten
    tabiiiki android 6.0 da çalışan bir yedekleme yazılımı olmalı..

rootlayıp herşeyi yedeklemek kolay bir yol olabilir... rootsuz yapmak belliki daha zor... ama mutlaka bir yolu vardır.... başarı zor olanı becermektir....
  • yok mi dur biraders???
  • arkadaşlar bir sürü yedekleme yazılımı denedim.... andeoid 6.0 da çoğu ya hiç çalışmadı ya da tam anlamıyla çalışmadı.... telefonum root lu değil bu arada....
    ancak bir sürü yedekleme yazılı içinde düzgün bir yedekleme yapan (hem ana hafıza hemde ilave hafıza kartındaki bilgileri otomatik algılayarak) bir tek yazılım oldu nedense...
    belki en iyisi değil.... ama daha iyisi çıkana kadar bence en iyisi bu....

öneriyorum ====>>> JSBACKUP (JS Backup – Restore & Migrate)
    hem telefona hem de PC ye kurup yedeklerimi aldım.... çünkü herşeyi yedeklemek istediğimden yedekleme boyu 4GB dan fazla tuttuğu için program PC üzerine kurulan kısmı ile işi çözüyor:.. ilginç ama teknik!!!!

play.google.com
    JS Backup – Restore & Migrate - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.johospace.backup&hl=tr

http://jsbackup.net/index_en.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.