Merhaba arkadaşlar Iphone sizce almaya değermi forumlardan ve ordan burdan kulak dolma bilgilerle bi sürü problem olduğu söyleniyor.. yok bataryası , yok sim kilidi, yok menüsü yok GPS eksikliği v.s. gibi şeylerden bahsediyorlar sizce iphone alınmalımı değermi? lütfen cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla..
Donanimhaber'in en kalabalik, islek forumu olmasi bence alinmasi icin yeterli bir urun. Obur forumlari bir dolasip bakin, bir de burayi inceleyin. Fark cok fazla.
Sorunuzun cevabina gelince; iPhone daha cok bilgisayar ozellikleri olan bir cihaz. Telefon ozellikleri dusuk. Ancak bir takim kisiler bunun icin surekli programlar yaziyorlar, insanlarin ihtiyaclarini karsiliyorlar. Baska telefonlarda pek mumkun olmayan gelistirmeler burada mumkun.
Benim kisisel yorumum alinmasi ve kullanilmasi gereken bir cihaz yonunde.
quote:
Orjinalden alıntı: xman958
Donanimhaber'in en kalabalik, islek forumu olmasi bence alinmasi icin yeterli bir urun. Obur forumlari bir dolasip bakin, bir de burayi inceleyin. Fark cok fazla.
Sorunuzun cevabina gelince; iPhone daha cok bilgisayar ozellikleri olan bir cihaz. Telefon ozellikleri dusuk. Ancak bir takim kisiler bunun icin surekli programlar yaziyorlar, insanlarin ihtiyaclarini karsiliyorlar. Baska telefonlarda pek mumkun olmayan gelistirmeler burada mumkun.
Benim kisisel yorumum alinmasi ve kullanilmasi gereken bir cihaz yonunde.
herkes almalı
iphone çıktı, telefon yeniden icat edildi... yada şöylede denilebilir....
bukadar özelliğin yanına, birde telefon özelliği katmışlar....
iphoneu sadece cep telefonu olarak düşünmek imkansız, mükemmel bir birleşim yapmışlar.... (vallahi düşünmüştüm, diyesim geldi.... )
bence anlatılmaz yaşanır
cihaz harika!
ama PC den pek anlamayan almasın...zira yok restore, yok sim kilit, yok jealbreak derken kafayı yer alan şahıs..uğraşamaz herkez..baksanıza arada durmadan garip arızalar duyuoruz..aslında risk var yani..hele bu garantisiz bir cihazda..garanti olayı olsa sorun yok..!
O sitelerde yazılan yok iphone almamak ıcın 20 neden bılmem ne yazıları iphone pıyasaya cıkmadan yazılmaya baslamıstı zaten... Bu yazıları cekemeyen ınsanlar yazıyor..Ama apple her soyledıklerını gayet gusell bı sekılde alete koyuyor her yenı cıkan versıyonda tek tek eksıklerını kapıyor..apple ın huyu budur zaten aletı dırekt butun ozelllıklerıyle cıkarmaz...yavas yavas ek ozellıkler ekler hee sesı az cıkıyo dedıler yukselttı gps yok dedıler gps destegı geldı...yok ekrandakı sımgeler sabıt dedıler yenı cıkan versıyonla oynar vazıyette msjlar gozukmuyo dedıler duzeltı...daha bunun gıbı pek cok sey war hatta ılerkı surumlerde belkıde aklımızın ucundan gecmeyen ozellıkler koyabılırler alete..saygılar...
Iphonu almadan önce, forumları okuduğumda ;bu kadar karın ağrısına değermi diye düşünmüştüm, meraktan alıp şu an müptelası oldum :)
Öncelikle sunu soylıyım iphone forumunda böyle bi konu acarsan %99.99 herkez tabıkı harıka dıycektır Ama gidipte n95 8gb sahibi olan arkadasların forumunda acarsan iphone u tlf dan bile saymazlar
Sımdı sorunun cevabına gelelım almadan önce bende cok dusunmustum radyosu yok gps i yok 300 ytl ye satılan dandık cihazlardakı cok basıt ozellıkler bile iphone da yok tabi bunlar iphone sahibi olmadan dusunduklerımız ama iphone sahıbı olduktan sonra dıs gorunusuyle kullanımıyla özellikle multi touch özelligiyle diyer olmayan ozellıkler hıc aklına bıle gelmıyo valla evinde wireless baglantı varsa pc ye bıle ıhtıyacın yok safari sayesınde net te sörf yapmak daha bı guzel oluyo dokunmatık ekran sayesınde kısaca iphone benım ıcın kesınlıkle alınmaya deger bi cihaz tabi tr de satısta olsa kırma fılan hıc ugrasmasak keske ama iphone ıcın deyer
quote:
Orjinalden alıntı: a.candemir
Öncelikle sunu soylıyım iphone forumunda böyle bi konu acarsan %99.99 herkez tabıkı harıka dıycektır Ama gidipte n95 8gb sahibi olan arkadasların forumunda acarsan iphone u tlf dan bile saymazlar
Sımdı sorunun cevabına gelelım almadan önce bende cok dusunmustum radyosu yok gps i yok 300 ytl ye satılan dandık cihazlardakı cok basıt ozellıkler bile iphone da yok tabi bunlar iphone sahibi olmadan dusunduklerımız ama iphone sahıbı olduktan sonra dıs gorunusuyle kullanımıyla özellikle multi touch özelligiyle diyer olmayan ozellıkler hıc aklına bıle gelmıyo valla evinde wireless baglantı varsa pc ye bıle ıhtıyacın yok safari sayesınde net te sörf yapmak daha bı guzel oluyo dokunmatık ekran sayesınde kısaca iphone benım ıcın kesınlıkle alınmaya deger bi cihaz tabi tr de satısta olsa kırma fılan hıc ugrasmasak keske ama iphone ıcın deyer
hepsi super evet ama hic birsey degilde sadece sarji hemen bitiyor ona uyuz oluyorum ...
böylesi süper özellikler, inanın 399 dollarsı haketmiyor.....
bizdeki fiyat farkıda iklim farkından olsa gerek....
bu arada wirelless uzerinden dünyadaki butun radyolar elimizin altında ,hemde anten olmadan
bendemi alsam
satanlarda çok yüksekten veriyorlar fiyatı
quote:
Orjinalden alıntı: scor
bendemi alsam
satanlarda çok yüksekten veriyorlar fiyatı
takip edersen sahibinden comda 650 ytl ve 700 ytl civarında fiyatlar var , gayet makul bence,,
sonuçta İPod touch bile 780 ytlden satılıyor Türkiyede
benim iphone a vercek param yoq ben şahsen samsung i900 omnia yı daha ii buldum ama biraz pahalı samsung i600 var 1.3 mp kamerası var 3g hspdası var 1.8 mbps wireless var windows mobile 5 smartphone edition var qwerty klavye var ayrıca tam dokunmatik yani iphone alcağımıza samsung i600 alalım derim ben
Ben çok inceledim ve sonunda aldım ve iyiki almışım hiç pişman olmadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme