Şimdi Ara

İphone harici batarya varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone a dıştan takılan , yanımızda taşıyacağımız batarya varmı?İpod larda varmış sanırım.Ankaradayım nerden bulabilirim?

• Ben birtane gormusdum ebayda cok pahalı ama 4 kat daha uzun sure kullanabılıyosunuz aynı zamanda kemerlık video sunu ızlemıstım bır sıtede.fıyatları cok fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

var tabi olmazmı

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11597
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11596

Peki bunu ankarada satan bir yer varmı?

• Ankara da yok ben GG da görmüştüm bır ara ıstersenız oraya bır bakın....
  • alan arkadaş olursa nerden aldiğini yazarsa güzel olur böyle bir şey şart iphone
  • Elden alabileceğimiz yerler yokmu.Apple ın kendi mağazalarında bayilerinde bulabilirmiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • verdiğim siteden alabilirsiniz arkadaşlar güvenilir bi sitedir yada para toplıyıp sipariş verebiliriz isterseniz
  • quote:

verdiğim siteden alabilirsiniz arkadaşlar güvenilir bi sitedir yada para toplıyıp sipariş verebiliriz isterseniz

Ya gg den hiç alış veriş yapmadım.Üyemi olcaz.Prosedürü nedir.Anlatırmısın.Dediğin şekilde de olabilir.
  • Apple yedek batarya çıkarmayı düşünmüyormu acaba?iphone'un tek kusuru pilin yarım günde bitmesi.bence bu şekilde fason pil kullanmakta akıllıca değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snek1

Apple yedek batarya çıkarmayı düşünmüyormu acaba?iphone'un tek kusuru pilin yarım günde bitmesi.bence bu şekilde fason pil kullanmakta akıllıca değil.

Pilin yarım gün gitmesi senin ayarlarından yada aşırı kullanımındandır büyük ihtimalle çünkü genelde piller 1 günden önce bitmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: W_@LKER

quote:

verdiğim siteden alabilirsiniz arkadaşlar güvenilir bi sitedir yada para toplıyıp sipariş verebiliriz isterseniz

Ya gg den hiç alış veriş yapmadım.Üyemi olcaz.Prosedürü nedir.Anlatırmısın.Dediğin şekilde de olabilir.

verdiğim site gg değil arkadaşlar ucuz çin malları satan bi site eğer almak isteyenler varsa bana para gönderebilirler bende toptan sipariş veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: D_E_V_I_L

quote:

Apple yedek batarya çıkarmayı düşünmüyormu acaba?iphone'un tek kusuru pilin yarım günde bitmesi.bence bu şekilde fason pil kullanmakta akıllıca değil.

Pilin yarım gün gitmesi senin ayarlarından yada aşırı kullanımındandır büyük ihtimalle çünkü genelde piller 1 günden önce bitmiyor

boss pref'de EDGE,BLUETOOTH,WIFI kapalı,SSH açık.BRIGHTNES neredeyse sonuna kadar kısık.bu arada 1 gün gitmeside çok uzun sayılmaz bence.uzun yolda 1 film izlemeye kalksanız cep telefonsuz kalırsınız.ozaman filmi evdeyken bilgisayara takılı şekildemi seyretmekten başka çare kalmıyor.bumudur yani apple?

• Ankaradayım bende ama sunu anlamadımwww.dealextreme.com shipping ücreti almiyorki neden toplu sipariş verelim =) hatta ayrı vermeliyizki gümrükten daha rahat geçsin =) yapmayın böyle hatalar =)
  • quote:

quote:

quote:

boss pref'de EDGE,BLUETOOTH,WIFI kapalı,SSH açık.BRIGHTNES neredeyse sonuna kadar kısık.bu arada 1 gün gitmeside çok uzun sayılmaz bence.uzun yolda 1 film izlemeye kalksanız cep telefonsuz kalırsınız.ozaman filmi evdeyken bilgisayara takılı şekildemi seyretmekten başka çare kalmıyor.bumudur yani apple?

Benim ayarlarımda aynı fakat ssh kapalı ayrıca parlaklık %40 larda.45 dk lık bir video izlediğimde şarj % 20 den fazla azalmıyor.Ama ben uygulamaları kapatırken home a uzun basıyorum böylece pil sarfiyatı azalıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: can119

Ankaradayım bende ama sunu anlamadımwww.dealextreme.com shipping ücreti almiyorki neden toplu sipariş verelim =) hatta ayrı vermeliyizki gümrükten daha rahat geçsin =) yapmayın böyle hatalar =)

nerden ve nasıl temin edeceklerini bilmeyen arkadaşlar için dedim toplu sipariş verelim diye ayrıca gümrükten geçmesinde bi sıkıntı olmaz çünkü dealextreme zarfların üzerine gift yazıyor ve toplam tutarı düşük gösteriyor.ayrıca paypal hesabı olmayan arkadaşlar vardır mutlaka yada kredi kartını nette kullanmayanlar onlarada yardımcı olunurdu.nasıl isterseniz artık kimseyi zorlayan yok.

• o sebepten söylemediğimi biliosn XanderJR tabiiki kimseyi zorlayan yok ben sana laf söylemek istemedim sadece gümrükten geçerken problem yaşanabileceğini belirtmek istedim yanlış anlaşılma olmasın
  • DEALEXTREME İYİDİR SEVERİZ KULLANIRIZ
  • Ben sahibinden den aldım cidden güzel bir ürün yani ben burdayım diyor resmen. bataryayı 1kereliğine dolduruyor. e tabi o da rahat rahat yetiyor gün içinde

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-tasarim-urunu-iphone-4-harici-batarya-1900mah-59506197/detay/?source=promotion_topl&
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

quote:

quote:

quote:

Benim ayarlarımda aynı fakat ssh kapalı ayrıca parlaklık %40 larda.45 dk lık bir video izlediğimde şarj % 20 den fazla azalmıyor.Ama ben uygulamaları kapatırken home a uzun basıyorum böylece pil sarfiyatı azalıyor

"Ama ben uygulamaları kapatırken home a uzun basıyorum böylece pil sarfiyatı azalıyor"

Bu ne demek?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.