Şimdi Ara

iPhone - HTC- Samsung , kararsızım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Param her şey hazır ancak ne yazık ki karar veremiyorum. iPhone 4S , Samsung Galaxy s3 bir de Samsung NoteII ve HTC windows8 telefonlarından birini alacağım.Ancak sistem hakkında bilgilerim pek fazla değil bu yüzden kendim kesin olarak karşılaştıramadım. Sizden de fikir almak istedim :)

Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim

• iphone gereksiz çok pahalı...
    eğer s3 ile htc onex arasında kalsaydım onex alırdım.
    eğer büyük ekran istiyorsan note2 den başka seçeneğin yok, ama biraz büyük...
    yani ya htc onex yada note2 alırdım. ama büyüklüğüne karar ver. htc onex 1150 tlye almış arkadaşım kadıköyden nakit...
  • one x+ al derim.
  • iphone 4s alırdım ama sen beğendiklerini incele kendin karar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moretz -- 30 Aralık 2012; 13:58:25 >
  • öncelikle çok sağ olun ilgilendiğiniz için. Açıkçası samsunga ben pek ısınamadım çevremdeki insanlar da ara sıra takılmalar yaptığını söylüyor. şu anda htc onex mantıklı geliyor ama iphone da insana bir hoş geliyor işte :) tekrar tekrar teşekkür ederim , çok şükür ki 2 ye indirgeeyebildim kararımı :D
  • Kredi kartı + Uygulamaya para verirsen İphone 4S .
  • Iphone 4s iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S8+ | ŞEBEKE YOK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası apple'a çok güveniyorum hatta çevremdeki herkese iphone önermiştim ancak kendime gelince bi düşünesim geldi nedense. Bu kadar zaman piyasada kalıp hala moda olan bir telefonki özelliklerinin çok olduğunu düşünüyorum. Sanırım biraz daha araştırma yaparsam kesinleşicek fikrim. Hepinize çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.