Bildirim
iphone için bazı soru ve sorunlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telde konusurken sesin az gelmesi GULUYORUM CUNKU BENIM DE BASIMA GELDI, ustundeki seffaf koruyucu plastigi CIKARMADIGINIZDAN
ayarlari sordugunuza gore hic bu siteleri gezmemissiniz ANLASILAN!
EN AZ ELLI YERDE VAR...! Ama yine soyleyim. Settings/General/Network/Edge bolumunde, avea icin soyluyorum APN'ydi saniyorum oraya internet yazmaniz yeterli sifre vs. yok!
Video cekim olmadigini bilip mi soruyosunuz BILMEDEN MI soruyosunuz ANLAMADIM.. Hos... Bilerek de bilmeyerek de soruyosaniz her halukarda kiniyorum sizi Bilerek soruyosaniz, dalgasina sordugunuz icin. Bilmeyerek soruyosaniz, demek ki hic yine sitelerde dolasmadiniz. Ama yine cevaplayim. 3. Parti yazilimlarla eger video cekim ozelligi yuklenemezse SIMDILIK video cekimi yok!
Bir yeri ararken Contacts'lardan giderek aradiginizda zaten bi sey yazmaniz gerekmiyo. Ama ben illa elimle tek tek tusluycam diyosaniz veya rehberde olmayan bir no ise +9 yazmaniza gerek yok. O sadece rehber kayitlarinda oldugu gibi gorunmeyi (yani mesela birisine resim eklemisseniz) saglar aradiginiz numaranin.
MSN programi kirarken kullandiginiz installer.app ile birlikte gelen 3. nesil sayilabilecek programlardan birisi olup kurulabilen bir program, ben EDGE uzerinde verim alamadim ama, Wireless ta sorunsuz calisiyor!
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- google play oyunlar hesabını ios"a aktarma
- exe dosyası açma
- iphone facetime arama yapamıyorum
- iphone 15 ısınma sorunu
- app store güncelleme yaparken başka hesap istiyor
- iphone 15 pro max sessize alma tuşu
- 14 pro max 15 pro max karşılaştırma
- a16 bionic
- ios 18.3
- şeffaf kılıf beyazlatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X