kapsule neo gibi kılıflar telefonun ağırlığını çok etkiliyormu kullanılabilirliği nasıl ... kılıfsız hali kadar rahat kullanabiliyormuyuz iphoneu
Ben Switcheasy kullanıyorum Tavsiye ederim Colors ve Capsule Neo kullanıyorum
kapsül neo resmen iğrenç, yani ancak bu kadar rezalet bir kılıf olabilir. telefon kendi özünden çıkıp bambaşka bişey oluyo. bence more-thing'in sitesinden herhangi beğendiğin bir modeli alabilirsin onlar güzel, hem fiyat da çok fahiş değil, hem de dedikleri gibi 15günde fln elinde oluyo sorun yok
capsul neo gercekten ıphone a yakışan bi kılıf değil bencede silikon kılıf ise kesinlikle kullanılması gereken bişey bir arkadaşımızın yazıdğı gibi butun kıl tüy toz gibi şeyleri üzerinde topluyo bence en rahat ve kullanışlı kılıf ipli deri kılıflar hiç bir sorunu yok ve kullanımıda gayet rahat
tüm kılıfları kullanıp denemiş bir arkadaş yoktur sanırım
more things in noel modelleride çok şık duruyor ama gidip elden nasıl birşey olduğuna bakabileceğimiz bir yer yokmu ....
Çok iyi birşey istemiyorsan gloves case 20 ytl ye aldım :))
more-thing diye bi site var....iphone 3g kılıflarına baktım hakketen adamlar yapmış hele noel diye bi şi var süppper bi kılıf
bi kaç kez siteye mail attım dönen olmadı
tr de satan bi yer baktım ki gg de sitenin distribütörü bi arkadaş satıyomuş kılıfları ( prs_bacteria ) ...ki sitedeki fiyattan satıyo ve 10 15 gün beklemek zorunda da kalmadım...aynı fiyata orjinal ürün aldım ve sadece 2 günde 3.7 ytl karşılığı kargoyla....
ürün aynen ilanlarda görüldüğü gibi
iphone u olan arkadaşlarım bile tanıyamadı cihazı...acayip hava katıyo..
şiddetle tavsiye ederim....
noel collection series...
ürün orjinal kutusunda geldi.. kutuda arka kapak, aynalı ekran koruyucu ve arka kısımda bulunan apple logosunun üzerini kapatacak jelatin koruma var....
ben gümüş renkten aldım, sevgilime de altın rengini hediye ettim
noel collection alüminyum renk (more-thing) kullanıyorum... prs_bacteria adlı kullanıcıdan aldım ben ürünü (gittigidiyor) kargo dahil 63 liraya mal oldu... kılıfı şöyle hayal et... zaten fotoğrafları var ama reklam olduğu için pek bi şekillenmiyor kafada...
ön yüzden başlayarak anlatayım... ön yüzde standart bir jelatin olduğunu farzet... bu ekran ışıkları kapalıyken direk ayna modunda... arka yüze gelelim... elma logosunu açıkta bırakacak şekilde bir kasa, bu da parlak ve ayna gibi görev yapıyor... sert bir materyal... 1 ya da 1,5 milimetre falandır sanırım kalınlığı. bu sert tabaka telefonun sırt kısmını kavrıyor... yan taraftaki ses açma kapama butonları, üst taraf ve alt taraf açıkta... telefon kılıfı üzerinde parmak iziniz kalıyor... aynaya el sürdüğünüz zaman nasıl iz kalıyorsa öyle... biraz da kaygan sanırım... ben ilk defa elimden düşürdüm... yatakta olduğum için bir sorun çıkmadı... silikon kılıftan bu malzemeye geçince de alışıncaya kadar zaman geçecek tabiii...
bu arada kılıf fiyatı fazla gelebilir... 10 liralık mala 60 lira veriyoruz ama yapacak bişii yok... yeni çıkan kılıfların rakibi yok...