Şimdi Ara

İphone İçin Kodi Benzeri Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar evimdeki android tvbox'ımda ve laptopumda severek kullandığım kodi uygulamasını 6S cihazıma yükleyemedim.
    Biraz araştırdım appstore'da olmadığı için cydia programıyla yüklemek mümkün fakat program 64bit uyumlu olmadığı için ios10 üzeri çalışmıyor.
    Sorum şu; kodi benzeri, eklenti yükleyebileceğimiz (seyirtürk, türkvod benzeri), mediaplayer tarzı uygulama var mı?
    İyi forumlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İphone İçin Kodi Benzeri Program tweakbox üzerinden indirip kullanabilirsiniz. Tweakbox app storeda değil jailbreak gerektirmez. Google üzeri ararsanız bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: genncoo1

İphone İçin Kodi Benzeri Program tweakbox üzerinden indirip kullanabilirsiniz. Tweakbox app storeda değil jailbreak gerektirmez. Google üzeri ararsanız bulursunuz.

cevabınız için teşekkür ederim. tweakbox hiç duymamıştım araştırıp kuracağım.

• centaur3535 kullanıcısına yanıt
    Güzel bir uygulama içerisinde hackli uygulamalar var ++ araştırın bi tavsiye ederim.

• quote:

Güzel bir uygulama içerisinde hackli uygulamalar var ++ araştırın bi tavsiye ederim.

evet tweakbox'ı indirdim telefona. İçindeki tweakbox storedan kodi yi bulup onuda indirdim fakat kodinin ekrana logosu gelmesine rağmen üzerine tıklayıp başlatmaya çalışınca "Güvenilir Olmayan Kurumsal Geliştirici - Bu iphone'da 'İphone Distribution: MONSTER LAB,INC.' uygulamasına güvenilmiyor. Bu geliştiriciye güvenilene dek, geliştiricinin kurumsal uygulamaları kullanılamayacaktır." uyarısı alıyorum. Var mı bildiğiniz bir çözümü?

• centaur3535 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-> genel-> profiller ve aygıt yönetimi-> orada Monstar lab inc olan kısma girip güven demeniz yeterli tweakbox üzerinden indirdiğiniz her seye bunu yapmak zorundasınız maalesef

• quote:

Ayarlar-> genel-> profiller ve aygıt yönetimi-> orada Monstar lab inc olan kısma girip güven demeniz yeterli tweakbox üzerinden indirdiğiniz her seye bunu yapmak zorundasınız maalesef

Oldu şimdi teşekkürler. Türkvod u yükledim hata verdi ama başka bir sıkıntı var heralde. Ama program çalışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İphone İçin Kodi Benzeri Program tweakbox üzerinden indirip kullanabilirsiniz. Tweakbox app storeda değil jailbreak gerektirmez. Google üzeri ararsanız bulursunuz.

Bu resimlerdeki sizin telefonunuzun ekran resmi mi? eklentileri yüklerken bende hep hata veriyor siz nasıl çalıştırıyorsunuz? Varmı bir yöntemi? Check the log for more information hatası veriyor türkvod çalıştırırken.

• İos 10.2 de jailbreak ile ben kodi kurdum ben hocam. Hatta kendi reposu var. Ayarlayamayı beceremeyince sildim orası ayrı tabi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ayarlar bolumunde malesef profil menusuu gorunmuyor :(((((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

İos 10.2 de jailbreak ile ben kodi kurdum ben hocam. Hatta kendi reposu var. Ayarlayamayı beceremeyince sildim orası ayrı tabi :)

#genncoo1 beyin mesajındaki şekilde kurdum ben de kodi yi. turkvod gibi sonradan eklemeye çalıştığım eklentileri çalıştıramıyorum. Bahsettiğim hatayı veriyor. Benim telefon ios11 ve jailbreak li değil heralde uyumsuz olduğu için çalışmadı. Yoksa bu kodi yi bilgisayarıma, tvboxıma bir çok yere kurdum ve kullanıyorum. Yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum. Demek ki telefonla uyumsuz sonuç alamıyoruz. Bu programa benzer bir de vavoo diye bişey var ama onunda uygulamasını bulamadım ios için. Yapabilseydik iyiydi arada açıp 40 dkkalık bir bölüm yabancı dizi izlemek keyifli oluyor telefondan. Tabi başka yolları var ama kodi bu iş için reklamsız falan bayağı keyifli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centaur3535 -- 7 Mart 2018; 10:15:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.