Bildirim
İphone için Putty
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
terminal vt100. -
bende cuteftp tarzı bir program arıyorum -
winscp
eğer win 3.1 i profesyonel alanda kullandıysanız Norton commander ı bilirsiniz. benim için harika bir flashback oldu. winscp nin arayüzü norton commander gibiçalışıor. hatta o -
Ne güzeldi NC mavi mavi böyle altta
1Help 2Menu 3View 4Edit 5Copy ..
kopyalarken falan böyle uğraşmak gerekirdi
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcantasci
winscp
eğer win 3.1 i profesyonel alanda kullandıysanız Norton commander ı bilirsiniz. benim için harika bir flashback oldu. winscp nin arayüzü norton commander gibiçalışıor. hatta o
-
quote:
terminal vt100.
terminal vt100 ile başka servera nasıl bağlantı sağlayabilirim? komut nedir veya bağlantıyı nereden sağlayabilirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: jamboree
Ne güzeldi NC mavi mavi böyle altta
1Help 2Menu 3View 4Edit 5Copy ..
kopyalarken falan böyle uğraşmak gerekirdi
quote:
winscp
eğer win 3.1 i profesyonel alanda kullandıysanız Norton commander ı bilirsiniz. benim için harika bir flashback oldu. winscp nin arayüzü norton commander gibiçalışıor. hatta o
alişko sen başka birservera mı ulaşmak istiyorsun. yanlış anlamışım kusura bakma. putty ile iphone a ulaşabilirsin. terminalle de baka bir servera ulaşmanın kesin bir yolu vardır. çünkü ping atabiliyorsun. ama bilmiyorum. bilen olduğunuda sanmıyorum
-
evet başka servera bağlanmak istiyordum. saol, biraz yabancı forumları araştırayım. -
Bu programı sevmiyorum irc serverım varken kullanıyordum gözünü seveyim telnetin
Ah ah ne günlerdi -
quote:
Orjinalden alıntı: heLLWeapon
Bu programı sevmiyorum irc serverım varken kullanıyordum gözünü seveyim telnetin
Ah ah ne günlerdi
ben hep telnetin ne olduğunu merak ederdim putty ye benziyor. aynı işlevmi acaba. hep faks çekmek için felan bi program sanardım. win 95 imde vardı sonrada hiç görmedim. -
openssh ve terminal (vt100) kurdugunuz zaman komut satirindan ssh kullanabiliyorsunuz
ssh kullaniciadi@sunucuadi.com gibi
tabi sunucu ssh desteklemiyorsa telnet sart yine
az once denedim
telnet de var benim telefonda
ama openssh'la veya terminalle mi geldi
ayri bir seyle mi geldi onu bilmiyorum :)
eğer openssh ve terminal yükledikten sonra telnet komutunu kabul etmiyorsa ericasadun'un paketlerini yüklemeyi deneyebilirsiniz
http://ericasadun.com/
erica's utilities, erica's ported utils ve erica's ipone utils paketleri komut satiri kullanicilari icin faydali olacaktir
bu arada, bsd subsytem'in kendisi ile de geliyor olabilir telnet
onun disinda bendeki yüklü programlara baktım
tamamen alakasız bir program çaktırmadan telnet desteği eklemiyorsa yukarıda bahsettiğim programlar yeterli olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GomerciN -- 13 Haziran 2008; 15:29:49 >
-
çok saol dostum ya bağlanabildim servera ssh ile :)
ssh k.adi@domain.com olay buymuş okadar kastım kendimi ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X