Şimdi Ara

IPHONE İÇİN SİTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konuda yerli içerikli sitelere baktım da bi ingilizanahtarı var. DH'de ise sıkıntısı olan olur birşey sorar cevap arar şeklinde. Direk olarak uygulama tanıtım paylaşım insanların iphone ile alakalı yaşayacağı olası sıkıntılarına çözüm üretmek ve bazı temel şeyleri anlatmak adına düşündüm bi çok yabancı kaynak var. ama yerli ve güncel içerikli bizim insanımızın anlayacağı dilde türkçe bir site yok gibi.hevesli,istekli bir kaç arkadaş olsa da güzel bir yerli iphone uygulama ve genel içerikli bi site yapsak. gerekli domain,donanım ve teknik desteği ben sağlasam. içerikte yardımcı olan arkadaşlar olsa. beraberce güzel bir olaya girişsek. büssürü iphone kullanıcısı da telefonunu sayemizde 3310 gibi kullanmasa. olma mı ya?

bakın bu forum olur, blog tarzı olur. fikirlere açığım ben daha orjinal birşey de olur. nebliyim olmasa da olur şahsi bakında benim bir sıkıntım yok da faydalı olasım geldi akşam akşam.

ps. kar amaçlı bir ortam değildir amacım.

edit not: ingilizanahtarı gayet iyi şuan ama bırakıyor millet. siteye girişte sorunlar yaşanmaya başladı. bi huzursuzluk var anlamadığım bir şekilde. uzun ömürlü görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yy58yy -- 23 Aralık 2009; 21:09:29 >

• www.forumanahtar.com wwww.appleturk.com bunlarda anahtarda guncel oyuar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 25 Aralık 2009; 1:10:31 >
  • Dediğin kriterlere uygun iphone sitesi olarakwww.appleturk.net var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.