IPhone için yaptığımız Türkçe kokteyl tarifleri uygulamamız.. Umarım beğenirsiniz.. Olumlu olumsuz her türlü eleştiri ve önerilere açığız (saygı sınırları çerçevesinde olmak koşuluyla :D ) .
Haydi Türk geliştiricileri destekleyin :P daha iyilerini yapsınlar diye gaz verin :)
ben indirdim elinize saglık güzel duruyor
Buradan görerek indirmeye karar verdim. Sex and the beach bile var ;) Kokteyl tariflerinde görsel çok küçük kalıyor. Görsel biraz daha büyütülmeli. Mümkünse alt tarafa büyük bir şekilde alınmalı. Bir de yapım aşamalarını gösteren video da olsa tadından yenmez. Bu haliyle bile oldukça güzel olmuş ama.. ben beğendim. Teşekkürler.
indirdim... teşekkürler biran önce malzemeleri teadrik edeyim, hazır haftasonu
Indirdim bende, guzel uygulama
İndirdim bende elinize sağlık . Ama aklımda hep uygulama yapmak var :( ama naasıl:)
windows phone 7 deki coktail flow uygulamasini örnek almanizi öneririm . görsel ve kullanim acisindan cok güzel bir wp7 app i .
Alkolsüz meyve kokteylleri de var mı? Alkol kullanmayan biri olarak.
Önerilerin için teşekkürler dostum.. yapım aşamalarını gösteren videolara link verilebilir aslında dediğin gibi ama türkce ve tamamen bizim yazdığımız haline uygun olanı bulmak zor olabilir. Cünkü internette bakındıgımızda bir çok kişi kokteylin temel elemanlarına sadık kalarak ya oranlarını degiştirmiş ya da kendinden birşeyler katmış (yeni bir malzeme, meyve, garnitur vs.). Tek tek biz yapıp videosunu çeksek aslında nasıl olur acaba :))
quote:
Orijinalden alıntı: TR_001
Buradan görerek indirmeye karar verdim. Sex and the beach bile var ;) Kokteyl tariflerinde görsel çok küçük kalıyor. Görsel biraz daha büyütülmeli. Mümkünse alt tarafa büyük bir şekilde alınmalı. Bir de yapım aşamalarını gösteren video da olsa tadından yenmez. Bu haliyle bile oldukça güzel olmuş ama.. ben beğendim. Teşekkürler.
bunu düşündük aslında ama çok az alkolsüz kokteyl bulabildik ilk versiyonda karıştırmayalım onları dedik. Belki bir sonrakinde olabilir :) bizim alkol kullanmayan arkadaşlar da aynı tepkiyi verdiler cünkü :)
quote:
Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.
gerçekten güzelmiş bedava mı bu :)) bir de acaba telif fln ile ilgili sorun oluyor mudur o markalı içkileri koymuş ya fotografları ile.. o beni düşündürdü..
quote:
Orijinalden alıntı: ulwi
windows phone 7 deki coktail flow uygulamasini örnek almanizi öneririm . görsel ve kullanim acisindan cok güzel bir wp7 app i .
quote:
Orijinalden alıntı: isirket
bunu düşündük aslında ama çok az alkolsüz kokteyl bulabildik ilk versiyonda karıştırmayalım onları dedik. Belki bir sonrakinde olabilir :) bizim alkol kullanmayan arkadaşlar da aynı tepkiyi verdiler cünkü :)
quote:
Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.
Tamam. Ana menüde ayrılabilir Alkollü ve Alkolsüz Kokteyller olarak.
baya bir cevap gelmiş gerçekten çok sevindim 2-3 gündür bakmıyordum kimse cevap yazmıyor diye bi baktım resmen arkadaşlar yağdırmış :) herkese tesekkurler.. Türk uygulama geliştiricilerini desteklemek lazım ki daha iyi işler çıksın.. Umarım biz de her uygulamada daha iyisini yapacagız..
@ isirket
Bir Türk olarak tabiiki Türk uygulamalaını destekliyoruz ama bazıları çıkıp Türk menşeili olduğu halde yabancı isimlerle kendilerini tanıtırlrsa bizler de Türk ve türkçemize destek baabında o uygulamanın bile (paralı ise) korsanını yüklüyoruz telefonlarımıza. Sizin ismiiz bile Türkçemizden oluştuğundan (başta ki "i" yi saymazsak) zaten baştan kazanıyorsunuz. Uygulama isminiz ise gerçekten harika... Şerefe ;)
arkadaslar pek boyle bir niyetimiz yoktu ama sürekli artan server masraflarımız yüzünden uygulamayı paralı yapmaya karar verdik.. akmasa da damlar :)
7 subat pazartesiden itibaren paralı olacak.. bu yüzden indirmek isteyenler şimdi saldırın ertelemeyin :))
yine promosyon kodu ile falan insanlara yardımcı olmaya çalışacağız ama o da sınırlı sayıda oluyor.. bilginize..
Tavsiyem bu ilk uygulamanız olduğu için ücretsiz de devam ederek reklamınızı yapmanızdır. Kafanızda başka bir uygulama varsa ise de en azından taslağını çıkarıp yeni Şerefe güncelleştirmenize bu uygulamanıza ait reklamınızı ekleyerek güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Ama ücretli yapmakta karar vermiş olsanız bile bu şekilde kullanıcıları bilgilendirerek uygulamanıza bedava sahip olmaları yönünde telkinde bulunmanız büyük bir incelik. Başarılar....
çok hoş teşekkürler
aslında bu bizim 2. uygulama.. digeri fırsat havuzu idi.. o hala ücretsiz duracak da bunu bi deneyelim dedik ücretli olarak.. Server a domaine test aletlerine verdigimiz paralar derken sürekli gider var hiç gelir yok :)) en azından server parası çıkabilir belki diye düşündük.. Kimseyi madur etmek istemiyoruz.. dedigim gibi promo code isteyenler bir mail atsınlar isirket@ gmail e.. oradan yardımcı oluruz.. reklam önerisi mantıklı.. onu da değerlendireceğiz teşekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: TR_001
Tavsiyem bu ilk uygulamanız olduğu için ücretsiz de devam ederek reklamınızı yapmanızdır. Kafanızda başka bir uygulama varsa ise de en azından taslağını çıkarıp yeni Şerefe güncelleştirmenize bu uygulamanıza ait reklamınızı ekleyerek güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Ama ücretli yapmakta karar vermiş olsanız bile bu şekilde kullanıcıları bilgilendirerek uygulamanıza bedava sahip olmaları yönünde telkinde bulunmanız büyük bir incelik. Başarılar....
bugun son gün arkadaşlar.. yarından itibaren paralı.. indirmeye devam :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme